24 haftalık hamileyim bogaz ağrısı var yarında tetonaz aşım var bi zarari olur mu
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 19 Temmuz 2022 #1 24 haftalık hamileyim bogaz ağrısı var yarında tetonaz aşım var bi zarari olur mu
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 19 Temmuz 2022 #2 Ayse nida' Alıntı: 24 haftalık hamileyim bogaz ağrısı var yarında tetonaz aşım var bi zarari olur mu Genişletmek için tıkla ... Gecmiş olsun kuzum yarın doktoruna danış bence cnn
Ayse nida' Alıntı: 24 haftalık hamileyim bogaz ağrısı var yarında tetonaz aşım var bi zarari olur mu Genişletmek için tıkla ... Gecmiş olsun kuzum yarın doktoruna danış bence cnn
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,837 Konum Kırklareli 19 Temmuz 2022 #3 Saliş Ozi' Alıntı: Gecmiş olsun kuzum yarın doktoruna danış bence cnn Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
Saliş Ozi' Alıntı: Gecmiş olsun kuzum yarın doktoruna danış bence cnn Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 19 Temmuz 2022 #4 Ayse nida' Alıntı: 24 haftalık hamileyim bogaz ağrısı var yarında tetonaz aşım var bi zarari olur mu Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım arkadaşlarinda dediği gibi doktoruna danış bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama genede danış
Ayse nida' Alıntı: 24 haftalık hamileyim bogaz ağrısı var yarında tetonaz aşım var bi zarari olur mu Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım arkadaşlarinda dediği gibi doktoruna danış bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama genede danış
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 19 Temmuz 2022 #5 Saliş Ozi' Alıntı: Gecmiş olsun kuzum yarın doktoruna danış bence cnn Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım arkadaşlarinda dediği gibi doktoruna danış bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama genede danış Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
Saliş Ozi' Alıntı: Gecmiş olsun kuzum yarın doktoruna danış bence cnn Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım arkadaşlarinda dediği gibi doktoruna danış bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama genede danış Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 19 Temmuz 2022 #6 Ayse nida' Alıntı: Teşekkür ederim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Ayse nida' Alıntı: Teşekkür ederim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 19 Temmuz 2022 #7 Ayse nida' Alıntı: 24 haftalık hamileyim bogaz ağrısı var yarında tetonaz aşım var bi zarari olur mu Genişletmek için tıkla ... Canım doktora sor yinede ama gripliyken aşı yapmıyorlar diye biliyorum
Ayse nida' Alıntı: 24 haftalık hamileyim bogaz ağrısı var yarında tetonaz aşım var bi zarari olur mu Genişletmek için tıkla ... Canım doktora sor yinede ama gripliyken aşı yapmıyorlar diye biliyorum
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 19 Temmuz 2022 #8 Baharrr' Alıntı: Canım doktora sor yinede ama gripliyken aşı yapmıyorlar diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Hm anladım
Baharrr' Alıntı: Canım doktora sor yinede ama gripliyken aşı yapmıyorlar diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Hm anladım