Bakar mısınızzz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervesunca tarafından oluşturulan Bakar mısınızzz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,141 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakar mısınızzz
Konbuyu başlatan Mervesunca
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar tarama testini yapan oldu mu yapmayı düşünmüyorum ben ya Allah korusun hertürlü doğurcaz zaten gerek duymuyorum sizcee? 15 haftalık

Kızlar tarama testini yapan oldu mu yapmayı düşünmüyorum ben ya Allah korusun hertürlü doğurcaz zaten gerek duymuyorum sizcee? 15 haftalık
Bnde tek ikili yaptırdım bol bol dua ediyorum hepsi Rabbimden sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inşallah 🤲🤲🤲

Mervesunca

Kayıtlı Üye
rank
Bnde tek ikili yaptırdım bol bol dua ediyorum hepsi Rabbimden sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inşallah 🤲🤲🤲
Amin aminn canım inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 2.oğlumda yaptırmamıştım çok şükür gayet sağlıklı dediğin gibi her neolursa olsn doğurmycakmıyız zaten. Hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim 🤍

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
20 24 hafta arası yapılıyor devlette yapıyor ama randevu bulman zor olabilir ozel de yapıyor perınatolojı bolumumden randevu alman lazım

Mervesunca

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.