Bakarmısınız lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ümmü98 tarafından oluşturulan Bakarmısınız lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,237 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmısınız lütfen
Konbuyu başlatan Ümmü98
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ümmü98

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Mrba kızlar Komşumun torunu erkek yeni doğdu rüyasındada beni görmüş. Torununu rüyasında benden saklıyormuş bende bir kere bakayım lütfen diye ısrar ediyormuşum ama bana çocuğu göstermiyormuş. Sizce ne demem oluyor bu kızlar. İçinizden rüya tabirleri bilen varmı .buarada hamilelik şüphem var ama tam belli değil .

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Mrba kızlar Komşumun torunu erkek yeni doğdu rüyasındada beni görmüş. Torununu rüyasında benden saklıyormuş bende bir kere bakayım lütfen diye ısrar ediyormuşum ama bana çocuğu göstermiyormuş. Sizce ne demem oluyor bu kızlar. İçinizden rüya tabirleri bilen varmı .buarada hamilelik şüphem var ama tam belli değil .
Gebelik var mi cnm

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim rüya göreni bağlar kişiye uyarıdır ama tabi en iyisini Allah bilir hakkında hayırlısı olsun o da kolaylıkla inslalah

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Insallah tez zamanda mujdeli haberi alirsin cnm
Amin canım inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamile kalip oglunmu olacak acaba
Bilmiyorum ama mesela annemin teyzem eşim. Herkez içimize oğlan doğuyo diye erkek bebek eiyalatı almış. Bebek ipi fln hep mavi almışlar çoğu kişide içime doğuyo oğlun olucak diyo hayırlıaı olsun eli aya düz olsun rabbim aeattırmadan versin de oğkuda bir kızıda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim rüya göreni bağlar kişiye uyarıdır ama tabi en iyisini Allah bilir hakkında hayırlısı olsun o da kolaylıkla inslalah
Amin canım benim inşallah

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm anlamını bilmem ama hamile kalmadan önce bana da çok söyleyen oldu rüyada gördüm hamileydin diye uzun süre görüşmediğim insanlardan BİLe duydum

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Cnm anlamını bilmem ama hamile kalmadan önce bana da çok söyleyen oldu rüyada gördüm hamileydin diye uzun süre görüşmediğim insanlardan BİLe duydum
Aynen canım benimde bu ay içime doğuyor bakalımm ne olacak sonucu buraya yazarım inşallah iyi haberler alırım

Tüm sayfalar yüklendi.