19u randevum var bakalim ne diyecek doktor38 içinde olabilir bence ama 37 çok erken canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ne güzel işte maşallah tosun gibi kucak doldurur kuzum seninkiler yine büyükmüş benim kız merdivenede cikamiyo kucakta indirip çıkartıyorum sonra bebek arabasini sürüyorum bı gün kapıda doğuruverecem Allah korusunsabır biraz daha dediğim gibi gününü ne kadar doldururşa o kadar iyi her şekilde her yönden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende 2ci cocugum suni ile oldu 40 dakika falan agrim oldu 1ci cocugumda ise 16 saat agri cektim ama kendi agrim idi. Suni sancinin 40 dakikasi normal sancinin 16 saatinden cook fazla. Inanilmaz agri yapiyor yani olecekmissin gibi. Bilmemki simdi dusundum korktum bekleyim en guzeliSimdiye kadar suni sanci alipta memnun kalan gormedim.. basima gelmesindende cok korktum o yuzden.. cok zahmetli cok uzun surdugunu soylediler.. normal doguma gore daha yavas acilma oldugunu acilmanin daha uzun bir surede gerceklestigini ve bu sirada gelen sancilarini yorgunluktan karsilayamamaya basladiklarindan falan bahsettiler..duyduklarim uzerine tavsiye etmem.. allaha birak bence.. dogal gerceklesen hersey sunu yapay seylere gore herzaman daha kolaydir..