N
Nftiyeva
Guest
35+6lük gebeyim ama hâla sütüm gelmiyor kızlar normal mi anormal mi?
Gayet normal canım Hani doğum anında geliyor veyahut da doğumdan sonra da gelebiliyor süt35+6lük gebeyim ama hâla sütüm gelmiyor kızlar normal mi anormal mi?
Benim dogumdan sonra geldi canim senin daha haftan var erkenn gelmez sütundaha sikdiginda su gibi sey geliyormu. Benim dogumdan gonra gelde 3 gun cok azz geldi.simdi sukur geliyor.35+6lük gebeyim ama hâla sütüm gelmiyor kızlar normal mi anormal mi?
Sıkmasını tavsiye etmiyorum çünkü erkrn doğumu tetikliyor ce bebek için ilk gelen sıvıok önemli antibiyotik değerinde o yüzden sıkma canımBenim dogumdan sonra geldi canim senin daha haftan var erkenn gelmez sütundaha sikdiginda su gibi sey geliyormu. Benim dogumdan gonra gelde 3 gun cok azz geldi.simdi sukur geliyor.
Ben biraz sikib bakmisdim. Benim 5 aydan beri geliyorduSıkmasını tavsiye etmiyorum çünkü erkrn doğumu tetikliyor ce bebek için ilk gelen sıvıok önemli antibiyotik değerinde o yüzden sıkma canım
Aynen katlıyorum kuzumSıkmasını tavsiye etmiyorum çünkü erkrn doğumu tetikliyor ce bebek için ilk gelen sıvıok önemli antibiyotik değerinde o yüzden sıkma canım
Tamam sütün vardır canım endişe etme ve göğüslerini sıkmaBir iki ay öncesine su gibi sıvı geliyordu sıkınca ama şimdi oda yok
Her gebe de hamileyken süt gelmez hormonlar doğum için hazırlanır sonrasında süt üretimi başlar35+6lük gebeyim ama hâla sütüm gelmiyor kızlar normal mi anormal mi?