Balgamı nasıl atarım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kelemnur tarafından oluşturulan Balgamı nasıl atarım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 684 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Balgamı nasıl atarım
Konbuyu başlatan Kelemnur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kelemnur

Kelemnur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 10 haftalık gebeyim 1 aydır balgam sıkıntım var canıma tak etti artık ağzımın tadınni bozuyor midemi bulandırıyor cikartamiyorum kusmak zorunda kalıyorum nasıl kurtulucam ben bundan ilaç kullanmadan başına gelenler yardımcı olsun lütfen🤲

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 10 haftalık gebeyim 1 aydır balgam sıkıntım var canıma tak etti artık ağzımın tadınni bozuyor midemi bulandırıyor cikartamiyorum kusmak zorunda kalıyorum nasıl kurtulucam ben bundan ilaç kullanmadan başına gelenler yardımcı olsun lütfen🤲
Bal karabiber karistirip ye
Tabi ilkonce icini yumusatman gerek bir kocaya kaynar su dokup buharini solu basinada havlu kapat daha sonra havlu utule gogsune sirtin koy . İcin yumusasin bal karabiberde yersen atmaya baslarsin zaten canim gecmis olsun

Kelemnur

Kayıtlı Üye
rank
Bal karabiber karistirip ye
Tabi ilkonce icini yumusatman gerek bir kocaya kaynar su dokup buharini solu basinada havlu kapat daha sonra havlu utule gogsune sirtin koy . İcin yumusasin bal karabiberde yersen atmaya baslarsin zaten canim gecmis olsun
Allah razı olsun canım inşallah faydasını görürüm

Tüm sayfalar yüklendi.