Balık yagi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde balkizim tarafından oluşturulan Balık yagi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 414 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Balık yagi
Konbuyu başlatan balkizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar benim kızım iştahsız balık yağı versem olurmu ne gibi yan etkileri var kaç yaşında verilmeli yada verilmelimi yorumlarınızı bekliyorum kızım üç yasina girecek haziranda

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar benim kızım iştahsız balık yağı versem olurmu ne gibi yan etkileri var kaç yaşında verilmeli yada verilmelimi yorumlarınızı bekliyorum kızım üç yasina girecek haziranda
Canım ben doktora sordum hasta olduktan sonra bağışıklığı yükselsin diye gerek yok ama için rahat etmiyorsa 2 aydan fazla kullanma dedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba canım ben kızıma kullanıyorum 2 aydır hem boy hem kilo hemde kemik gelişimi açısından

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben doktora sordum hasta olduktan sonra bağışıklığı yükselsin diye gerek yok ama için rahat etmiyorsa 2 aydan fazla kullanma dedi
O zaman doktora sorayim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba canım ben kızıma kullanıyorum 2 aydır hem boy hem kilo hemde kemik gelişimi açısından
Kızım iştahsız gamze yemiyor kuş kadar yiyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
O zaman doktora sorayim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızım iştahsız gamze yemiyor kuş kadar yiyor
Ben sadece iştah için almadım aslında ama gerçekten iştahı da açıldı fazladan yemek yiyor gelişimi açısından da iyi kemik gelişimi

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Cnm dört yaşından sonra öneriliyor ben aldım evveha diye bir marka ben memnunum açıkçası sen doktoruna sor bakalım ne diyecek

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar