Bana bi bajar misiniz canlarim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Haticenin Annesi tarafından oluşturulan Bana bi bajar misiniz canlarim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 954 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bana bi bajar misiniz canlarim
Konbuyu başlatan Haticenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticenin Annesi

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ya ben ağustosta 15 de doğum yaptım dün kanamaya benzer koyu bir şey vardı akmadığı ama akıntı peçeteye geldi sonra pembe oldu bugünde kanamam yok adet olmadım sizce hamilelik var midir
Kuzum korunuyormusun kan testi ver istersen kesin sonuç alirsn❣️ hakkında hayırlısı olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya ben ağustosta 15 de doğum yaptım dün kanamaya benzer koyu bir şey vardı akmadığı ama akıntı peçeteye geldi sonra pembe oldu bugünde kanamam yok adet olmadım sizce hamilelik var midir
Normalde adet düzensizliği oluyor doğumdan sonra ama için rahat etsin diye kan verevilirsin canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Test yap istersen kuzum için rahatlar ama doğumdan sonra böyle duzensiz kanamalar normal

Tüm sayfalar yüklendi.