Bas agrısı halsızlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Feri tarafından oluşturulan Bas agrısı halsızlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,208 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bas agrısı halsızlık
Konbuyu başlatan Feri
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Feri

Feri

Kayıtlı Üye
rank
29haftalık olucaz yarın kızlar bnde yemek yedıkten sonra agırlık cokuyo helekı bugun basım cok agrıdı halsızım uyku yapıyo uyuyunca gecıyodu bu sefer gecmedı dıger hamılelıgımde olmuyo Boyle ya bırde cok agırda yemıyorum

...

Moderator
Mod
rank
29haftalık olucaz yarın kızlar bnde yemek yedıkten sonra agırlık cokuyo helekı bugun basım cok agrıdı halsızım uyku yapıyo uyuyunca gecıyodu bu sefer gecmedı dıger hamılelıgımde olmuyo Boyle ya bırde cok agırda yemıyorum
Tansiyonuna bakırdınmı canım.belki ondan olabilir başağrın.Ama halsizlik hep var bendede 34+5 haftalığım.

Feri

Kayıtlı Üye
rank
Yok baktırmadım onunla ılgısı varmıdır gecenlerdede burnum kanadı durduk yere ama tansıyonum yüksek
cıkmadı

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Oluyor canim bende 29+3 haftalık hamileyim benimde aynı dinlen sessiz bı oda da geçiyor sonra maden suyu iç yemek yedikten sonra rahatsız olursan

Feri

Kayıtlı Üye
rank
Yıne basım agrırsa tansıyonuma baktırıcam cok saol cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Burun kanaması bendede oluyor canım.Hamilelikte normal.Geçende benimde başım ağırdı baktığımda tansiyonum yükselmişti.Tansiyonla ilgisi olabilir kuzum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Burun kanaması bendede oluyor canım.Hamilelikte normal.Geçende benimde başım ağırdı baktığımda tansiyonum yükselmişti.Tansiyonla ilgisi olabilir kuzum.
Oluyor canim bende 29+3 haftalık hamileyim benimde aynı dinlen sessiz bı oda da geçiyor sonra maden suyu iç yemek yedikten sonra rahatsız olursan
Tamm cnm cok saol

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar