Kızlar 12 haftalık hamileyim. Baş ağrım hiç geçmiyor. Gece ağrıdan uyuyamıyorum be yapmam gerekir
Ş Şüküfe Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 582 19 Temmuz 2022 #1 Kızlar 12 haftalık hamileyim. Baş ağrım hiç geçmiyor. Gece ağrıdan uyuyamıyorum be yapmam gerekir
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 19 Temmuz 2022 #2 Naz25' Alıntı: Kızlar 12 haftalık hamileyim. Baş ağrım hiç geçmiyor. Gece ağrıdan uyuyamıyorum be yapmam gerekir Genişletmek için tıkla ... Doktor gidin bende yamastim bunu gitmedi normaldir dedim senini.korkutmak istemem ağrı 3 sürünce de doktora gitim kalp atışları Durmuş dedi
Naz25' Alıntı: Kızlar 12 haftalık hamileyim. Baş ağrım hiç geçmiyor. Gece ağrıdan uyuyamıyorum be yapmam gerekir Genişletmek için tıkla ... Doktor gidin bende yamastim bunu gitmedi normaldir dedim senini.korkutmak istemem ağrı 3 sürünce de doktora gitim kalp atışları Durmuş dedi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 19 Temmuz 2022 #3 Naz25' Alıntı: Kızlar 12 haftalık hamileyim. Baş ağrım hiç geçmiyor. Gece ağrıdan uyuyamıyorum be yapmam gerekir Genişletmek için tıkla ... Parol iç kuzum geçmiş olsun
Naz25' Alıntı: Kızlar 12 haftalık hamileyim. Baş ağrım hiç geçmiyor. Gece ağrıdan uyuyamıyorum be yapmam gerekir Genişletmek için tıkla ... Parol iç kuzum geçmiş olsun
B Bebegim Kayıtlı Üye Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 545 19 Temmuz 2022 #4 Naz25' Alıntı: Kızlar 12 haftalık hamileyim. Baş ağrım hiç geçmiyor. Gece ağrıdan uyuyamıyorum be yapmam gerekir Genişletmek için tıkla ... Doktora görün mutlaka nasılsın ağrısı ihmale gelemz cnm
Naz25' Alıntı: Kızlar 12 haftalık hamileyim. Baş ağrım hiç geçmiyor. Gece ağrıdan uyuyamıyorum be yapmam gerekir Genişletmek için tıkla ... Doktora görün mutlaka nasılsın ağrısı ihmale gelemz cnm