Sorum var Basur çok kötü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Basur çok kötü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,973 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Basur çok kötü
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Hamelikte çoğumuzun başına gelen şerlerden birisi basur sorunu doğum yaptım 3 hafta önce dünden beri acayip acıyor tuvaletini yapmayı korkuyorum oturamıyorum yürüyemiyorum canım çok yanıyor ne yapabilirim başınıza geldimi bu durum doktora gitmeyi de korkuyorum ameliyat yapar diye
Bendede var basur ilk hamileliyim son gitdiyimde doktoruma söyledim dedi korkma ondan 90 faiz insanda olur sorun olmaz dedi lakin ben yine birazcık korkuyorum doğumnan sora kötüleşer diyene

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım her gittigimde kan içinde kaliyodum yüruyemiyodum bile ağlıyodum saatlerce bi krem kullandim herkeste işe yaramıştı Arkadaşlarin önerisiyle aldim ama bi işe yaramamışti ayni seninki gibi benim dogumdan bi kac hafta sonra başladı kendiliginden dindi ağrisi 1 yıl oldu basur oldugu gibi kaldı ama agrisi 1 ay falan sürmüştü benim şimdi yine hamileyim doğumdan çok bundan korkuyorum 😅
Evet canim ya çok korkuyor insan inşallah tekrarlanmaz rahat olursun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bendede var basur ilk hamileliyim son gitdiyimde doktoruma söyledim dedi korkma ondan 90 faiz insanda olur sorun olmaz dedi lakin ben yine birazcık korkuyorum doğumnan sora kötüleşer diyene
Bazı kişilerde kötüleşiyor bazılarında degil

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Hamelikte çoğumuzun başına gelen şerlerden birisi basur sorunu doğum yaptım 3 hafta önce dünden beri acayip acıyor tuvaletini yapmayı korkuyorum oturamıyorum yürüyemiyorum canım çok yanıyor ne yapabilirim başınıza geldimi bu durum doktora gitmeyi de korkuyorum ameliyat yapar diye
Geçmiş olsun canım 🤲

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Canım bol bol komposto iç WC rahat yapabilmen için. Memecikler sismistir oda ağrı yapıyordur. Böyle olduğunda sıcak suya gir kaynar olsun seni rahatlatır öyle tut biraz sudan çıkınca hemen kurulan üstünü giy birde sıcak su torbası yap biraz yat dinlen agrini geçirir inş. Bana genel cerrah sana ilaç veremem ama sıcak suya oturmani öneririm seni sakinleştirir agrini alır dedi

İpeğin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım bol bol komposto iç WC rahat yapabilmen için. Memecikler sismistir oda ağrı yapıyordur. Böyle olduğunda sıcak suya gir kaynar olsun seni rahatlatır öyle tut biraz sudan çıkınca hemen kurulan üstünü giy birde sıcak su torbası yap biraz yat dinlen agrini geçirir inş. Bana genel cerrah sana ilaç veremem ama sıcak suya oturmani öneririm seni sakinleştirir agrini alır dedi
Şimdi nasıl oldun canım kanama oluyor muydu bende arada kanama oluyor ve meme çıkıyor acı yediğimde ama ağrı olmuyor🤔

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi nasıl oldun canım kanama oluyor muydu bende arada kanama oluyor ve meme çıkıyor acı yediğimde ama ağrı olmuyor🤔
Geçti kuzum şükür birsey yapmama gerek kalmadi 2 gün sonra geçti ama maf oldum bende hala meme var ama elimden geldiğince kabız olmamaya çalışıyorum yoksa yonr çok ağrı oluyor ben acı yemiyorum emzirdigim için acısı süte geçer diyorlar o yüzden

Banuildem

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol kayısı suyu tüketin ilk doğumumda basıma geldi çok zor oluyor 2. De kayısıyı şekersiz kaynattim içtim hiçbir sorun yaşamadım sabah aç karnına hurma yiyin üzerine su için zorlamayın kendinizi batikonla silip saç kurutma makinasıyla kurutun çamaşırınız hiç ıslak kalmasın

Tüm sayfalar yüklendi.