Mrb arkdaslar dertleşmek istedim biliyorsunuz yeni doğum yaptım daha kırkımız cıkmadı neyse bilen bilr ben eşimden ayrıydım beraber yaşamıyorduk aldatıldım hatırlarsanız bu bebeği görmek istedi izin verdım geldi ama içip gecenın saat 4 ünde kapıya geldi kırklı cocuğun yanına sarhos pislik kavga ettik ne hal diye bebeğe dokundurtmadım uzaktan baktırdım evde sabahladı neyse gitti bende o gidince aldım bebeği arkdasına gittim 3 gün kaldım orda yalvar yakar pişmanım özürler bilmm neyler cocugu görmek istedi oğluma kıyamadım ayrı koyayım görsün dedım eve geldım neyse geldı bu direk kapıdan girer girmez boğazımı sıktı yatak odasına kadar öle iterek götürdü benı yatağın üstğne attı boğazımı bşr kac saniye bastırdı kapıyı kilitledi üstüme cıktı bebekten öle ayrılmaz böle ayrılır alıp gidiyoum dedi icerden cıkamıyoum ac kapıyı götürme diye yalvardım dinlemedı kendımi camdan atarım ac dedım ki yapcamı da bilir neyse actı kapıyı nasıl duyguymus cocuktan ayrı kalmak dedi anladın mı benı dedi sabaha kadar kaldı evde sabah biz yine tartısı tartısma büyüdü beni dövmeye basladı koltukta oturuyordum oğlumda yanımda yatıyordu benı onun yanında dövdü cocuğum korktu dur vurma dedim kucağıma aldım oğlumu sakınlestırmeye calısırken tlfnum elime gecti polisi aramaya kalktım o ara gördü oğlum kucağımda boğazımı sıktı oğlum gözlerimin icine baktı böle anne dayan der gibi ben orda öldüm zaten sezeryanlıyım bide benı bu halde acımadan dövdü gözüm ve vucudum da bir kac yerim şiş ve morluk icindeydi yeni yeni iyileşiyorum neyse tekrar polisi aradım geldiler gittik özür diliyor cocugu oralara götürme bak ağlıyor gelmem eve de karakollara gitmeyelim dedi ne diyon sen ya benı oğlumun yanında dövdün sen canımı yaktın dedim bu arada imdat diye cok bağırdım hic bir komşum yardım etmedı bana gelen olmadı kapıya yada duymadılar karakola vardık orda da özür diledi ben şikayetçi oldum tabi biray uzaklastrma aldım ben aileme herseyi yansıtmam sölemem de bilmezler neler yasadıgımı elimden ayrı oldugumu da bilmiyorlardı neya eben gelinimzle konustum oda kardeşime sölemiş cıktı geldı benı aldılar memlekete geldik tabi bu aralar zor dönemden gecşyoum cocugumun bunları yaşamı olması benım canımı cok yakıyor 
şimdide yazıyor keşke vurmasaydım yapmasaydım sende gitmeseydin ben oğlumu cok özlüyorum cok özledım nolur gel gbi msjlar yazıyor dedım ceneyi boşa yorma sana tekrar inanarak öle salaklık yapamam dedim kusura bakmayın uzun oldu