Yani şuan planımız eşimle ben ve oğlumla gezmek ama tabi bu gece hastaneye kaldırılmazsamKızlar selammm nasılsınız neler yapıyorsunuz. Bayramda ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz![]()
Hayrola senin yaramaz gene bir işler mi çeviriyorYani şuan planımız eşimle ben ve oğlumla gezmek ama tabi bu gece hastaneye kaldırılmazsam![]()
Oturuyorum canm buna şükür sen nasılsın ne yapıyorsun bayramda eşim ve çocuklarla kaynanamlara gideceğiz onlarla geçireceğiz bu bayramıKızlar selammm nasılsınız neler yapıyorsunuz. Bayramda ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz![]()
Bende mide bulantılarıyla devam zor güç devam ediyoruz canım bizde köye kayınvalidemlere gidicez bi kaç gün kalıcaz bayramı öyle geçiricex bu seferlikSelam canım Çok Şükür İyiyim Uzanıyorum Ailmle kalıyorum Bütün Akrabalarım Herkezde Burda Bayram Gezmesi Yapacaz Oğlumla Zaman Geciricem Allah'ın İzniyle İnsallah Sen Nasılsın Napiyorsun
Bizde öyle canım kayınvalidemlerde geçireceğizOturuyorum canm buna şükür sen nasılsın ne yapıyorsun bayramda eşim ve çocuklarla kaynanamlara gideceğiz onlarla geçireceğiz bu bayramı
Yaa inşallah öyle olur da hastane nedennnYani şuan planımız eşimle ben ve oğlumla gezmek ama tabi bu gece hastaneye kaldırılmazsam![]()
Kuzum dokforuna ilaç yazdırdınmı bulantım için ?Bende mide bulantılarıyla devam zor güç devam ediyoruz canım bizde köye kayınvalidemlere gidicez bi kaç gün kalıcaz bayramı öyle geçiricex bu seferlikailemden de uzakta gurbetteyim maalesef ilk kez onlarsız bayram geçireceğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bizde öyle canım kayınvalidemlerde geçireceğiz
Kız sabahtan beri düzenli sancım vardı aynı şiddetli şükür şuan şiddeti biraz daha az ama minik kendini aşıeı kasıyor dünkğ kadar haraket etmiyorHayrola senin yaramaz gene bir işler mi çeviriyor![]()
Ya 37 haftaya giriyoruz sancıların sıklığı artıyor canımBende mide bulantılarıyla devam zor güç devam ediyoruz canım bizde köye kayınvalidemlere gidicez bi kaç gün kalıcaz bayramı öyle geçiricex bu seferlikailemden de uzakta gurbetteyim maalesef ilk kez onlarsız bayram geçireceğim
Bizde öyle canım kayınvalidemlerde geçireceğiz
Yaa inşallah öyle olur da hastane nedennn
Aleyküm selam canm valla heralde akraba gezeriz diye düşünüyorumKızlar selammm nasılsınız neler yapıyorsunuz. Bayramda ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz![]()
Ay benim kızda ne sancı vardı ne bişey yeriden memnundu tembel kızımı zorla çıkardılar senin ki hayata atılmaya çok istekli maşAllah ne zamandır hazırlanıyor doğumaKız sabahtan beri düzenli sancım vardı aynı şiddetli şükür şuan şiddeti biraz daha az ama minik kendini aşıeı kasıyor dünkğ kadar haraket etmiyor
Ya 37 haftaya giriyoruz sancıların sıklığı artıyor canım