Sorum var Küşük Polikistik over 2.kimyasal gebelik ,

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde merveceylann47 tarafından oluşturulan Küşük Polikistik over 2.kimyasal gebelik , başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 748 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Küşük Polikistik over 2.kimyasal gebelik ,
Konbuyu başlatan merveceylann47
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merveceylann47

merveceylann47

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ayyy Allah yardımcın olsun, sana takmış bunlar işleri güçleri yok herhalde 🤲 Bizim de bir üst kat komşu vardı gece sayıma kalırdık markette geç geldiniz der hesap sorardı, bir iki açıkladık yok kafa basmıyor 🤦🏻‍♀️ En son sana ne deyince de kapı sesinden korktum falan derdi ayy cahilin de çok bilmişi yüzsüzü hiç çekilmez bilirim 😬
Evet bir söz varya cahillerle tartışmayın, ben hiç galip gelemedim.. O mesele, eşşek hoşaftan ne anlar. Bu hayatta en zor şey cahile laf anlatmaltır.
Aslında suçlu kendileri ama kendilerini haklı çıkarmak için türlü türlü bahaneler uyduruyorlar..

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Evet bir söz varya cahillerle tartışmayın, ben hiç galip gelemedim.. O mesele, eşşek hoşaftan ne anlar. Bu hayatta en zor şey cahile laf anlatmaltır.
Aslında suçlu kendileri ama kendilerini haklı çıkarmak için türlü türlü bahaneler uyduruyorlar..
Allah büyük ya ama sen de onların lafına üzülüp de evliliğini heder etme he de geç amannn sabah geç uyandı diye çocuğu olmuyor diyene neyi nasıl anlatacaksın zaten 🤦🏻‍♀️ Eğer tıbbi olarak bi sıkıntın yoksa şayet tabi kocana-evliliğine biraz odaklan, çocuk olsun diye değil de kendi gönlünü hoş et.O zaman hayırlısıyla olur belki

merveceylann47

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Yemin
Allah büyük ya ama sen de onların lafına üzülüp de evliliğini heder etme he de geç amannn sabah geç uyandı diye çocuğu olmuyor diyene neyi nasıl anlatacaksın zaten 🤦🏻‍♀️ Eğer tıbbi olarak bi sıkıntın yoksa şayet tabi kocana-evliliğine biraz odaklan, çocuk olsun diye değil de kendi gönlünü hoş et.O zaman hayırlısıyla olur
Allah büyük ya ama sen de onların lafına üzülüp de evliliğini heder etme he de geç amannn sabah geç uyandı diye çocuğu olmuyor diyene neyi nasıl anlatacaksın zaten 🤦🏻‍♀️ Eğer tıbbi olarak bi sıkıntın yoksa şayet tabi kocana-evliliğine biraz odaklan, çocuk olsun diye değil de kendi gönlünü hoş et.O zaman hayırlısıyla olur belki
Yemin ederim ablamın dediğinin aynısını dediniz, artık bıktığım için onlara cevap bile vermiyorum, eşimde onlar gibi ama onlardan bir tık gelişme var sadece eşimde. Evet sizde çok saçma gördünüz onların düşüncesni yani ne kadar cahil olduklarını oradan anlayabiliyorsunuz, ben üzülüyom olan bana oluyor, zoruma gidiyor çok.

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Yemin

Yemin ederim ablamın dediğinin aynısını dediniz, artık bıktığım için onlara cevap bile vermiyorum, eşimde onlar gibi ama onlardan bir tık gelişme var sadece eşimde. Evet sizde çok saçma gördünüz onların düşüncesni yani ne kadar cahil olduklarını oradan anlayabiliyorsunuz, ben üzülüyom olan bana oluyor, zoruma gidiyor çok.
Sen kocanla aranı iyi tutarsan onların dediğinin bir önemi kalmaz boşver, ama eğer doğrucu olur hak ararsan kocan da bir süre sonra sıkılıp onlarla olur.Sonuçta onlar büyütmüş bu anlayışla, armut dibine düşer onlardan farklıdır belki tamam ama çok farklı olmasını beklemek zor yani 😬 Bir de erkekler sıkılıyor dırdıra kavgaya gelemiyor 🤦🏻‍♀️ Ya bu deveyi güdeceksin kayınlarına he he deyip kocanla mutlu olmaya bakacaksın ya bu diyardan gideceksin ben ne uğraşacağım deyip boşanıp mutlu olmaya bakacaksın 🤷🏻‍♀️ Ama emin ol şimdi çocuğun yok diye baskı yapan çocuğun olduğunda da sen bakamıyorsun yok sen şöyle yapıyorsun böyle olacak diye senin gene tepene biner o konuda biraz sert çıkmaya ihtiyacın var benim şahsi kanaatim tabi.inşAllah hayırlısıysa evladın olduğunda göreceksin zaten kendini eksik illaki hissediyorsun hormonlardan dolayı özellikle lohusalıkta 😬

merveceylann47

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Sen kocanla aranı iyi tutarsan onların dediğinin bir önemi kalmaz boşver, ama eğer doğrucu olur hak ararsan kocan da bir süre sonra sıkılıp onlarla olur.Sonuçta onlar büyütmüş bu anlayışla, armut dibine düşer onlardan farklıdır belki tamam ama çok farklı olmasını beklemek zor yani 😬 Bir de erkekler sıkılıyor dırdıra kavgaya gelemiyor 🤦🏻‍♀️ Ya bu deveyi güdeceksin kayınlarına he he deyip kocanla mutlu olmaya bakacaksın ya bu diyardan gideceksin ben ne uğraşacağım deyip boşanıp mutlu olmaya bakacaksın 🤷🏻‍♀️ Ama emin ol şimdi çocuğun yok diye baskı yapan çocuğun olduğunda da sen bakamıyorsun yok sen şöyle yapıyorsun böyle olacak diye senin gene tepene biner o konuda biraz sert çıkmaya ihtiyacın var benim şahsi kanaatim tabi.inşAllah hayırlısıysa evladın olduğunda göreceksin zaten kendini eksik illaki hissediyorsun hormonlardan dolayı özellikle lohusalıkta 😬
Siz bu işi iyi biliyorsunuz, hakikatende dediğiniz gibi ben eşime dırdır yapınca eşim bana aileme gelince şeytan oluyorsun ve sana iyilik yaramıyor onlar senin iyiliğini düşünüyor diyor, aynı dediğin gibi aynı, eltimee gelince bişey demiyorlar, cocuğu hasta oluyor hep sesleri çıkmıyor, ayağında çorap olmaz ayağında niye çorap yok demez, ben olsam bana yapar ama cocuğum olsa bu seferde sen bakamıyon der yani bana gelince böyle, eltim onun ağzına sıçıyor, öl geber diyor ama kaynanam ona tapıyor. Zaten lohusa dönemi , şuan öyle psikolojim bozuldu ki, ne oluyorsa onlar yüzünden oluyor, onlarda benim üstüme atmaya çalışıyor. Allah'a havale ediyorum, yoruldum cahillerle uğraşmaktan, kocam desen beğenmiyorsan git der, ailesi öncelikli onun için, sanki ben hiçim beni ezmek için gelin getirmişler yemin ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar