Bazen abartildigini duwunuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Bazen abartildigini duwunuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,844 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bazen abartildigini duwunuyorum
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Ohhh esl Azerbaycan qizi budur😍👊halaldir ureyimdeki sozleri yazmisan sene qatiliram oglanlarnj sevirikse analarinada dozmeliyik🥰amma analarida cok abartmasa yaxsi olar hormet etmek o demek deyilki basmiza cixisnlar
Cok sagol gulum 🇦🇿♥️😊 heyqi bezen soz sohbet cox edirler niye gelir xesdexanaya niye uwaqla cox maraglanir ne bilim ne ne ne day senin balan goyden duwub onunki yerden cixmayib ki😂😂 onunda balasi baladir veribde sene ne bilimee men bezen hec kimi bawa duwe bilmirem sabah bir gun sende mende qaynana olacam duzdu her weyede goz yumaq lazim deyil haqsizlik olan yerde insan anasi ile bele savawar dalawar yenede her wey heddinde olmasi daha yaxwidir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ohhh esl Azerbaycan qizi budur😍👊halaldir ureyimdeki sozleri yazmisan sene qatiliram oglanlarnj sevirikse analarinada dozmeliyik🥰amma analarida cok abartmasa yaxsi olar hormet etmek o demek deyilki basmiza cixisnlar
Sen nece oldun kesdi qanama ?

Son düzenleme:

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Evet o konuda haklısın hele ki eşler annelerini anneleride haksız olsada oğlunu tutuyorsa sen bişey diyince ailesini kötülüyormus gibi geliyorsa o zaman diyorsun ben nasıl bir yere düştüm eşimin arkasından çevirdikleri işleri eşine diyorsun o sana inanmıyor kaynanam zaten devamlı seni kötülüyor geri dönüyor devamlı bize gel bize gel benim evim ayrı ama her gün oraya gitmemi istiyor Eskişehir ligin genelde hava soğuk ve yerler buz oluyor ben birkaç gün hastayım diye gitmedim boğazım burnum hep şişti tikandim bana küstü gitmiyorum diye ki o kadarda bana çektirdikleri var ki anlatsam destan olur canimdan bıktım eşimin yaptığı hatalardan annesinin oğlum yapmaz demesinden kardeşlerinin bana köpek gibi dalanmasindan herşeyden o kadar bıktım ki gerçekten dertlesip biriyle içimi dökmeye çok ihtiyacım var benim yanımda kimse yok sırtımı yaslayacagim bir duvar yok gibi kendimi çok yalnız ve çok çaresiz mutsuz hissediyorum evlenecek insanlara da diyorum evlenmeyin
Sanki beni anlattın

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Cok sagol gulum 🇦🇿♥️😊 heyqi bezen soz sohbet cox edirler niye gelir xesdexanaya niye uwaqla cox maraglanir ne bilim ne ne ne day senin balan goyden duwub onunki yerden cixmayib ki😂😂 onunda balasi baladir veribde sene ne bilimee men bezen hec kimi bawa duwe bilmirem sabah bir gun sende mende qaynana olacam duzdu her weyede goz yumaq lazim deyil haqsizlik olan yerde insan anasi ile bele savawar dalawar yenede her wey heddinde olmasi daha yaxwidir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen nece oldun kesdi qanama ?
He canim.yaxsiyam

Tüm sayfalar yüklendi.