Bebegi suyunun sinirda olmasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Bebegi suyunun sinirda olmasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,192 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegi suyunun sinirda olmasi
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Ş

Şeyda m

Guest
Kizlar 2 seferdir doktora gidiyorum bebegin bulunduğu sıvının sınırda olduğunu söylüyor bugün 3 gunde 1 izleyelim azalma olursa sezeryan olabilir diye cümle kurdu 37. Haftamdayim bebegin kilosu 3130gr boyu 49 cm gelişimi iyi gidiyor dedi 35. Haftada başı dogum pozisyonunu da aldı herşey çok yolundayken sıvı azalması sezeryan olabilir demesi bugün beni baya bi üzdü başına gelen oldumu dogum yapam annelerden yada benim durumumda olan varmı sona yaklasmisken normal dogum yapmayı çok istiyorum piskolojikmen bugün biraz çöktüm 😞🙁😓
Bende 37+5. haftada kontrol için gittim ve doktor suyunun azaldığını soyledı ben normal dogum ıstıyodum ama hıc sancı ve açılma olmadıgı için sancı verdiler ama yine ben hissetmedim sancıyı ve hemen sezeryana aldılar bugun bir hafta olacak cok sukur ıyıyız.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende 37+5. haftada kontrol için gittim ve doktor suyunun azaldığını soyledı ben normal dogum ıstıyodum ama hıc sancı ve açılma olmadıgı için sancı verdiler ama yine ben hissetmedim sancıyı ve hemen sezeryana aldılar bugun bir hafta olacak cok sukur ıyıyız.
Allah'ım size bağışlasin kuzum

Gelisimi iyi şükürler olsun canım ilkini normal yapmış biri olarak çok korkuyorum sezeryan olayından inşallah rabbim normal nasip eder havuç suyu bugün doktorda söyledi aldım hemen başladım yemeye. Aminn canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırla kucagimiza alıp evimize gelmeyi nasip etsin 🤲
Havucun Suyunu sıkıp içersen daha hızlı sonuç alırsın

Tüm sayfalar yüklendi.