İste dengeyi kurman lazim gunduz perdeyi ac bak perdeleri actik sabah oldu artik oyun oynicaz seni sevicem beraber zaman geciricez gibi seyler soyliceksin . Tabi arada uyutucaksin

Aksam olunca disariya baktir. Artik aksam oldu bak hava karardi herkez perdesini kapatip isiklarini acti hadi bizde kapatalim perdemizi isigimizi yakalim gibi seyler soylicen . Gene oynascaniz uyutcan vs . 11-12 de artik butun isiklari kapaticaz ve gece uykusuna yaticaz diceksin herkez uyudu diyip gene perdenin kenarindan disarsini gosterip herkezin perdesinkapali isiginkapali herkez uyuyor eee eee diyor bak gorsun mu hadi bizde uyuyalim ee ee diyelim diceksin . İsiklari kapatip uyutmaya caliscan canim gece lambasi kullana bilirsin . Ben bu sekilde yaptim aynen bunlari dedim 2-3 gunde anladi

gunduzleri bir kac gun cok uyasina izin verme sen de uykusuz kalican ama bir kac gun dayan . Bebekler bizleri parmaginda oynatiyor

her istedigini yaptirmaya calisiyor inatci ve istikrarli olmaya calis aglayip acindirmasina izin verme

tabi aglayinca kiyamiyoruz ama isiklari kapat kucagina al evin icinde dolaş illa uyucak halsiz dusuCek eninde sonunda