bebegim çok sancılı bana gaz damlası öneriniz varmı kızlar esomed esogis gaz damlası kullandınızmı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde kübiş tarafından oluşturulan bebegim çok sancılı bana gaz damlası öneriniz varmı kızlar esomed esogis gaz damlası kullandınızmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 110 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebegim çok sancılı bana gaz damlası öneriniz varmı kızlar esomed esogis gaz damlası kullandınızmı
Konbuyu başlatan kübiş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan selin1

kübiş

Kayıtlı Üye
rank

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
kızlar herkes esogis gaz damlası kullanıyor bebegim çok sancılı onada iyi gelirmi internette araştırdım içerigi organik miş ama bilemedim
sağlıkçı hemşire olan barsa inceleyebilirmi lütfen:

Cnm geçmiş olsun onu doktora sor en uygun olanı onlar verirler bırde bıberon mama veriyorsan da gazlı bebekler için kolık biberon lar var

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
kızlar herkes esogis gaz damlası kullanıyor bebegim çok sancılı onada iyi gelirmi internette araştırdım içerigi organik miş ama bilemedim
sağlıkçı hemşire olan barsa inceleyebilirmi lütfen:

Kendinden yada dışardaki insanların önerisiyle bence alma doktora danış çünkü Allah korusun bebeğine yan etkide yapabilir benim bebeğiminde sancısı var kendisini sıkıyor kızarıyor karnına 2 3 dk masaj yaprak sonra bacaklarını ona doğru bastırarak çok baskı yapmadan gazını çıkartıyor ve rahatlıyor onu doktoruna sorarakta deniye bilirsin

selin1

Kayıtlı Üye
rank
Kubracim, bende de ayni durum vardi, cok sey denedim gecmedi. En son doktorum esogis gaz damlasi yazdi o fayda sagladi canim. Alirken baktim en meşhur gaz damlası buymuş, trentyolda en fazla favorilenen damla.

Tüm sayfalar yüklendi.