Bebeğim covid

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemm tarafından oluşturulan Bebeğim covid başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,554 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim covid
Konbuyu başlatan Gizemm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım doktor ne önerdi arkadaşımın bebeği de covid şu an ateşe dikkat et inşallah bir an önce atlatır 🤲
Teşekkürler yarın görüşeceğiz doktorla ama eğer pozitif çıkarsa üniversite hastanesine sevkten bahsetmişti ama ben hiç istemiyorum küçücük bebeğe naocaklar ilaç mı yukleyecekler ki çok korkuyorum ateş dusrcy verdik baklm

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkürler yarın görüşeceğiz doktorla ama eğer pozitif çıkarsa üniversite hastanesine sevkten bahsetmişti ama ben hiç istemiyorum küçücük bebeğe naocaklar ilaç mı yukleyecekler ki çok korkuyorum ateş dusrcy verdik baklm
Neden hastane ki arkadaşımın doktoru evde bakın demiş antibiyotik yazmış o 7 aylık falan senin ki daha küçük yazar mı bilmiyorum ama canım inşallah gerek kalmaz hastaneye falan

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
2 aylık bebeğim covid testi pozitif çıktı korkuyorum kizlar bebeği covid olup atlatanlar var mı aranızda
Çok geçmiş olsun canım ben geçen hafta hastanede yattım oğlumda 3 aylık bebeğin testi pozitif çıkmıştı ama hastanede yatırmışlardı gözetim altında tutmak için.

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Neden hastane ki arkadaşımın doktoru evde bakın demiş antibiyotik yazmış o 7 aylık falan senin ki daha küçük yazar mı bilmiyorum ama canım inşallah gerek kalmaz hastaneye falan
Gerek kalmadı şükür canim antibiyotik şurup yazdı ama kullanmadık evdeyiz ateşi öksürüğü oldu biraz balgamı var burnunu açmaya çalışıyoruz sürekli haftaici de kontrol olcaz bakalim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gerek kalmadı şükür canim antibiyotik şurup yazdı ama kullanmadık evdeyiz ateşi öksürüğü oldu biraz balgamı var burnunu açmaya çalışıyoruz sürekli
Çok geçmiş olsun canım ben geçen hafta hastanede yattım oğlumda 3 aylık bebeğin testi pozitif çıkmıştı ama hastanede yatırmışlardı gözetim altında tutmak için.
Size de geçmiş olsun canım şimdilik evdeyiz hastanede yatirmadi çok kötü olmadık şükür bu 1 hafta takip edeceğiz kontrol olcaz

Tüm sayfalar yüklendi.