Bebegim Emmiyor ne yapabilirim😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Bebegim Emmiyor ne yapabilirim😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,476 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegim Emmiyor ne yapabilirim😭
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Duruu

Kayıtlı Üye
rank

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Evet bencede çünkü her emisinde hep öksürüyor durmadan ilk başlarda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Acaba doktora danışıp Sağma yapıp biberonla mi versem ya
Yok canım biberon hıc verme sende anlarsın zaten sutun cok gelir ard arda yutkunmak zorunda kalır bırakır gogusunu emzirmeden cok az bırsey sag sonra ver sonradan gelen sut son sut bebege yarayacak olan

Burda olduğum yerde özel hastane yokta pazartesi götürsem olurmu acaba şimdi emdi şükür baya ☺️☺️☺️
Şükür inşallah hiçbirşeyi yoktur dikkat et yarın emerse pazartesi günü götür emmezse bekleme hemen götür canım

Evet bencede çünkü her emisinde hep öksürüyor durmadan ilk başlarda

Acaba doktora danışıp Sağma yapıp biberonla mi versem ya
Biberona alışsa göğsünü emmez artık reddeder canım

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğimi iki saatte bir uyandirip emziriyorum normalde bugünde ayni sekilde ama hic tutmuyo göğsümü en fazla iki dakika sonra birakiyor yine uykuya dönüyor normalmi sizce ya emdikten sonra az biseyde peynir gibi kusuyor çok az ama parmağımın ucu kadar neden böyle oldu anlamadım
Sarılık olabilir bizde 38.güne girdik bi bitmedi yapıştı üstümüze çok az az düşüyor sarılığımız bitmedi. benimde meme de uyuduğu için ilk zamanlarda şırınga ile sağıp verdim bi dene istersen hemen uyumaz hemde

Tüm sayfalar yüklendi.