bebegim gece 2 gündür uyumuyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep’in annesii tarafından oluşturulan bebegim gece 2 gündür uyumuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,122 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebegim gece 2 gündür uyumuyor
Konbuyu başlatan Zeynep’in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep’in annesii

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Cnm 4 ay uyku düzeni değişim dönemidir merak etme bi kaç haftaya kendilipinden düzelecek. Sedece gece gündüz ayrımını öğret karnını doyur gündüz oyna cok uyutma gece gec yatır 11 12 gibi mesela.
Erken uyuyor ya en geç 10
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gazını iyi çıkar gaz değilse mutlaka bir doktora göster.
Mamasını değiştirdik o gaz yapıyor ama iyi çıkarıyorum

Herkese merhaba kızım 4 aylık oldu iki gündür gece sabaha kadar gözleri kapalı ağlıyor uyumuyor sizce neden böyle
Canım nazar da değmiş olabilir ablamın kızı vardı aynı çocuk gece uyuyor ama ağzı sabahlara kadar ağlıyordu bı türlü susmuyordu okuttum geçti canım eğer öyle etrafta okuyan biri varsa bu okut derim canım kendin de oku

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Muhakkak ki bir yeri ağrıyordur
Ama sadece gece huysuz oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım nazar da değmiş olabilir ablamın kızı vardı aynı çocuk gece uyuyor ama ağzı sabahlara kadar ağlıyordu bı türlü susmuyordu okuttum geçti canım eğer öyle etrafta okuyan biri varsa bu okut derim canım kendin de oku
Teşekkür ederim aklımda bulunsun

Tüm sayfalar yüklendi.