bebegim karnima sigmiyor gibi hisediyorum normal mi

• Konbuyu başlatan Aysel merveeee
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysel merveeee tarafından oluşturulan bebegim karnima sigmiyor gibi hisediyorum normal mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,487 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebegim karnima sigmiyor gibi hisediyorum normal mi
Konbuyu başlatan Aysel merveeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Özlemmm

Kayıtlı Üye
rank
Seninle haftalarımız aynı ama bende şu an akşam yatma dışında bir sorunum yok ilk diye mi bilmiyorum ama 😅

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar arkadaslar 27+6 haftalik hamileyim azda yemek yesemde cokta yesem asiri rahatsiz oluyorum bebegim karnima sigmiyor gibi hisediyorum bu ikinci bebegim digerinde boyle bisey olmamisti boyle olan var mi varsa cozum icin onerisi olan var mi
Her hamilelik bir olmuyor maalesef canım birinci de doğum yaptığım gün dahil yük taşımıştım ikinci biraz daha ağırdı şimdi 32 haftalık hamileyim bunun başından beridir sanki üstümde koca bi yük var otururken yatarken her türlü rahatsız ediyor hayırlısı bakalim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar arkadaslar 27+6 haftalik hamileyim azda yemek yesemde cokta yesem asiri rahatsiz oluyorum bebegim karnima sigmiyor gibi hisediyorum bu ikinci bebegim digerinde boyle bisey olmamisti boyle olan var mi varsa cozum icin onerisi olan var mi
Bende aynı durumdayım 21 haftaligim ikinci gebeligim bebek bana batıyor sanki oturup kalktikca yatakta döndükçe yemekten sonra sıkışıyor karnimda sanki ilkinde böyle olduğumu hiç hatırlamıyorum bende

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Aay inanmıyorum aynen bende aynı anlattığın şeyleri yaşıyorum varsa çaresi bana söyleyin lütfen bide af edersiniz rahmimin içindeki kemikler sızlıyor ağrıyor nefesim kesiliyor dogurucam zannediyorum böyle bir ağrı yok ilk gebeligimde çok rahatti dogumum bile hamile olduğum bile belli değildi sabahtan akşama kadar temizlik yapıyordum zerre sancı ağrım yoktu hiç bir Zaman ama bunda bir ağır bir şey kaldirsam sırtımin ağrısından oluyorum ağlıyorum hatta dün gece şart 2 de uzandım yatağa sancılar dan uyuyamadım ağladım eşim ağrı kesici verdi ki ben hayatta hamile kalmadan önce bile hamileyken de asla ağrıdan olsemde hap atmazdim ama dün gece dayanacak gibi değildim çok zor bu gebeliğim ya😞bir an önce doğum yapmak istiyorum😞

Özlem87

Kayıtlı Üye
rank
Ay tek değilmişim 😅 bende başından belli böyleyim sürekli yatıyorum oturamiyorum ilkinde geziyordum ediyordum bunda uzun süre oturamiyorum bile

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank
Bende 27+5 🤗 ikinci hamileligim bende de aynıları oluyor çaresi olursa bana da söyleyin cok zorlanıyorum vallaha 🤗

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Ay benimki 17. Haftasında bende öyle hissediyorum midem patlayacak gibi su bile içsem ilkinda öype olmamıştım

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Ağır çekimlerde işliyoruz kızlar yanlız değilsiniz emin olun 2 çocuk dogurdum hiç bol e olmamıştım ailem bile çok erken agirlastin dedi.penguen gibi yürüyorum karnimi tutmadan adım atamiyorum. Yatağa emekleyerek giriyorum süpürge tutucam onda bile adım adım gidiyorum çünkü belim kopacak gibi oluyor ağır çekimde yapıyorum.herşeyi 20.haftalardan beri böyleyim su an 37+2 deyim bakalim

Tüm sayfalar yüklendi.