Bebeğim kendini kusturuyor normal mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynoo tarafından oluşturulan Bebeğim kendini kusturuyor normal mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,562 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim kendini kusturuyor normal mi ?
Konbuyu başlatan Zeynoo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Öperim kuzm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Görümcem olacak yılan bı parmagi uzun olacak ağzına goturmesin parmakları uzar dedi sinirimi bozdu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Görümcem olacak yılan bı parmagi uzun olacak ağzına goturmesin parmakları uzar dedi sinirimi bozdu

O zaman 6 aya kadar böyleyiz
Ben 2 yaşına kadar parmaklarından Bal ve zemzem akiyo diye biliyorum ben kuran kursuna gittiğim zaman hocamızın bebeği elini ağzına koyardı biz cikartiyoduk elini bebeğin ağzından hocamda söylemişti bırak emsin bal ve zemzem akiyo onun için bebeklerde ellerini ağzına koymalarını çok seviyolar diyodu

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben 2 yaşına kadar parmaklarından Bal ve zemzem akiyo diye biliyorum ben kuran kursuna gittiğim zaman hocamızın bebeği elini ağzına koyardı biz cikartiyoduk elini bebeğin ağzından hocamda söylemişti bırak emsin bal ve zemzem akiyo onun için bebeklerde ellerini ağzına koymalarını çok seviyolar diyodu
Eldiven takılmıyomu eskiden kundak kıyafetler giydirirlerdi şimdi yorumları görünce şaşırdım 😅

Tüm sayfalar yüklendi.