Sorum var Bebeğim kilosu zayıfmı ya herkez az diıor😥

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Bebeğim kilosu zayıfmı ya herkez az diıor😥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,975 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim kilosu zayıfmı ya herkez az diıor😥
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Üç prenses annesi

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Annişler 2kilo 550gr bebeğim 35+3üm
Herkes morelimi bozuyor az diıor ben 32.ci hfyanın başında korona gecirmiştim
Hep istfra ettim 1hfta boyunca birde iştahsızlık oldu bebeğim kilo alamadı faazla dojtorumda 15güne doğum olabilir dedi ozmna inş kilo alır
Hiç üzülme canım sağlıklı olsun gerisi mühim değil 🙏 banada sürekli söylüyorlar hamileyken söylediler doğum yaptım hâlâ söylüyorlar, ben bebeğimi 2 kg 850 Gram la doğurdum herkes aşırı zayıf deyip durdu ama ben takmadım çünkü benim için önemli olan sağlıklı olması 🤗 bebekler son haftalarda daha hızlı kilo alırlar kuzum 😉 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏☺️🤗

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hiç üzülme canım sağlıklı olsun gerisi mühim değil 🙏 banada sürekli söylüyorlar hamileyken söylediler doğum yaptım hâlâ söylüyorlar, ben bebeğimi 2 kg 850 Gram la doğurdum herkes aşırı zayıf deyip durdu ama ben takmadım çünkü benim için önemli olan sağlıklı olması 🤗 bebekler son haftalarda daha hızlı kilo alırlar kuzum 😉 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏☺️🤗
Amin canım inşllah zaten benim içinde saglıklı olması önmli

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Hep istfra ettim 1hfta boyunca birde iştahsızlık oldu bebeğim kilo alamadı faazla dojtorumda 15güne doğum olabilir dedi ozmna inş kilo alır
Yo gayet iyi. Zaten doktor demiştir haftasına göre iyi diye. Benim 36.haftada 2591 gr dı. Benim ki minnak galiba 😄

Poyraz

Kayıtlı Üye
rank
Hayır canım hiç üzülme benimde oyleydı son haftalarda bı cıktıkı kılosu dogana kadar 3 kusur olur merak etme canım

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ewet canım bbeğim dönmüş baş aşşağı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşşlah alır canım

İnşşlah alır canım

Bebeğim döndüğü için ve doktor kilosu güzel haf ta sına göre dedi

İnşşlh bnmkide 3 felan olur
Bebeğin dönsüyse ozaman 15güne gelmez ki yani genelde 39dan sonra gelirler normal doğumda hadi gözün aydın inşallah rahat bir doğum olur 😇

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin dönsüyse ozaman 15güne gelmez ki yani genelde 39dan sonra gelirler normal doğumda hadi gözün aydın inşallah rahat bir doğum olur 😇
Amin canım cümlemizin inşşlah
Yo gayet iyi. Zaten doktor demiştir haftasına göre iyi diye. Benim 36.haftada 2591 gr dı. Benim ki minnak galiba 😄
Benimkide öyle olucak galiba
Hayır canım hiç üzülme benimde oyleydı son haftalarda bı cıktıkı kılosu dogana kadar 3 kusur olur merak etme canım
2 900 olsa oda yeter benim için canım

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Annem derki küçük doğan bebekler daha hızlı büyür ki bilmiyorum kilosu az mı çok mu sadece bildiğim sağlıklı doğsun doğan büyür unutma 🤗 ve millet çok sever doktorculuk oynamayı yani çokta takma sıkma canını ☺️

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Annem derki küçük doğan bebekler daha hızlı büyür ki bilmiyorum kilosu az mı çok mu sadece bildiğim sağlıklı doğsun doğan büyür unutma 🤗 ve millet çok sever doktorculuk oynamayı yani çokta takma sıkma canını ☺️
Wwet canım haklsın

Yoo gayet iyi. Doğuma kadar 3 u bulut hatta geçer .
İnşşlah canım 3olsa yetet benim için

Tüm sayfalar yüklendi.