Bebeğim ölmüş😭😭😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Rüyam0644 tarafından oluşturulan Bebeğim ölmüş😭😭😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,458 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebeğim ölmüş😭😭😭
Konbuyu başlatan Rüyam0644
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
11haftalik hamileydim bugun kanamam oldu acile gittik bebegin kalp atisi yok dedi ..hiç gelişmemis dedi nasil 11haftalik bebek dedi😭😭ikili taramaya gidecektim yakinda yarin alinacak eve gonderdi resmi olarak kadin dogum doktorunum izni olacak almak icin dedi neden kalbi durmus olabilir hemn kalbi duruncami kan gelir 😭😭
Bebek yaşamadığı zaman vücut onu sana zararlı olarak görüp dışarı atmak istiyor canım o yüzden kanama oluyor. Çok üzüldüm. Başın sağolsun canım. Allah veriyor Allah alıyor. Rabbim sana sabır versin 🙏 vakti zamanı geldiğinde tekrar nasip etsin kucağını doldursun inşallah 🙏 dualarım seninle 🤲

11haftalik hamileydim bugun kanamam oldu acile gittik bebegin kalp atisi yok dedi ..hiç gelişmemis dedi nasil 11haftalik bebek dedi😭😭ikili taramaya gidecektim yakinda yarin alinacak eve gonderdi resmi olarak kadin dogum doktorunum izni olacak almak icin dedi neden kalbi durmus olabilir hemn kalbi duruncami kan gelir 😭😭
Başın sağ olsun canım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Başın sağolsun kuzum ilk 3 ay kanama bu yüzden tehlikeli. Bebeğe zarar geldiği zaman rahim dışarı atmaya çalışıyor kanamayla

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Başın sağolsun kuzum cennete seni bekleyen bir miniğin var rabbim sabır versin inşallah 🤲🏻

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sabır versin 😢

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.