Bebeğim ölmüş😭😭😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Rüyam0644 tarafından oluşturulan Bebeğim ölmüş😭😭😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,458 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebeğim ölmüş😭😭😭
Konbuyu başlatan Rüyam0644
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
11haftalik hamileydim bugun kanamam oldu acile gittik bebegin kalp atisi yok dedi ..hiç gelişmemis dedi nasil 11haftalik bebek dedi😭😭ikili taramaya gidecektim yakinda yarin alinacak eve gonderdi resmi olarak kadin dogum doktorunum izni olacak almak icin dedi neden kalbi durmus olabilir hemn kalbi duruncami kan gelir 😭😭
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin çok zor 😞

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
11haftalik hamileydim bugun kanamam oldu acile gittik bebegin kalp atisi yok dedi ..hiç gelişmemis dedi nasil 11haftalik bebek dedi😭😭ikili taramaya gidecektim yakinda yarin alinacak eve gonderdi resmi olarak kadin dogum doktorunum izni olacak almak icin dedi neden kalbi durmus olabilir hemn kalbi duruncami kan gelir 😭😭
1 ay önce benimde öyle oldu

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
1 ay önce benimde öyle oldu 11 haftalıken normel köntürolum vardı gittim ve doktora 1 haftalık olmus dedi benim hiç kanam veya sancım olmadi

Tüm sayfalar yüklendi.