Bebeğim tatlı mi 😁

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kaderemir tarafından oluşturulan Bebeğim tatlı mi 😁 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,288 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim tatlı mi 😁
Konbuyu başlatan Kaderemir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla detaylı utrasona girdim özle gittim iki defa cinsiyetti sordum anca bu burun erkek olsa kurtarir dedim 🤭 doktor iki defa erkek dedi cinsiyet degisir mi sizce doktor dedi pipisi burda 27 haftaliken gittim ben
😍😍Bende 20 haftalık iken gittim kuzm banada pipisini filan gösterdiler değişeceğini sanmıyorum rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sağ salim ama çok tatlılar yaa 😍😍

Kaderemir

Kayıtlı Üye
rank

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Oy maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm bnm çok tatlı 🤗🥰
Teşekkür ederim amin insallah bebeğim burnu büyük geldi de bana acaba zamnla kuculur mu🤭
Oy masallah paşaya ben ikinci oğlumda kocaman duruyo dedim ay ne çirkin bir bebek doktor dedi çok güzel bir bebek olacak ay vallahi oldu ki kutu gibi bir bebek sağlıkla gelsin paşa küçüktür ultrasona bakma sen 😀😘

Tüm sayfalar yüklendi.