Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,327 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ?
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Böyle mesajlara o karar heves ediyorum ki Bi an önce doğsa da uyumasa diyorum 😂😂😂😂

Böyle mesajlara o kadar heves ediyorum ki ilk bebek 3 ay kaldı keşke doğsa da uyumasa diyorum 😂😂😂😂😂
Etme o gün gelecek Allah’ın izniyle hamile iken canın ağır oluyo agrın oluyo yatak dar geliyo uyuyamıyosun bebek dünyaya gelince de agrın geciyo Canın hafifliyor ama bebek uyutmuyor 😂Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Etme o gün gelecek Allah’ın izniyle hamile iken canın ağır oluyo agrın oluyo yatak dar geliyo uyuyamıyosun bebek dünyaya gelince de agrın geciyo Canın hafifliyor ama bebek uyutmuyor 😂Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Siz tecrübelisnz hanımlar benim ilk bebek ya her şey toz pembe geliyor😂😂😂😂😂amin canım 😘

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum koyu renkli perdeleri denedinmi onlar güneş ışığını az alıyor ya bebeklerin uyuması dahada kolaylaşıyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen şimdi ayağımda sallıyorum deyince benimkiler aklıma geldi.Uyusunlar diye sallaya sallaya ayağımdaki patiklerin taban kısımları yırtılırdı.😂😂
😂😂😂😂benim de valaha popom yere yapışırdı topuklarım kipkirmizi olurdi benim sipa cok cektirdi daha ayakta sallanmayi birakali bile 1 sene oluyor düşün 🙄 bide rahat 1,5 saat sallardim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kac haftaliksin sen çiçeğim 🥰
😂😂😂😂Doğru söylüyorsun canım bende şimdi karnımdan çıkarıp sevesim geliyor o günleri de görecem bakalım 😂😂😂

Canım gunduz uyanık tut uyutma gece uyusun bebegın gelısımı ıcın gece uykusu anne sutu gibi sart 1 kac gun zorlanirsin ama hep rahat edersin bunu cok yazdım burda ama duzene sokman lazım

Aminn canım 😄🙏cok sagol bu guzel duan ıcın 😘😘😘

Aminn canım 😄🙏cok sagol bu guzel duan ıcın 😘😘😘
Bugun gündüz uyumadı hep yarım saat yarım saat uyudu 2.3 kez bakalım gece uyicakmi inşallah uyur canim

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Siz tecrübelisnz hanımlar benim ilk bebek ya her şey toz pembe geliyor😂😂😂😂😂amin canım 😘
Keyfini çıkar cnm herşeyin gebeliğin bebeğin doya doya dinlen şimdiden bebeğin gelince yorucu bi o kadar da güzel olacak doya doya öp sev kokla bide bakanın varsa eve sana baksın bebeğine sen bak ama

...

Moderator
Mod
rank
😂😂😂😂benim de valaha popom yere yapışırdı topuklarım kipkirmizi olurdi benim sipa cok cektirdi daha ayakta sallanmayi birakali bile 1 sene oluyor düşün 🙄 bide rahat 1,5 saat sallardim

Kac haftaliksin sen çiçeğim 🥰
🤣🤣🤣Bende canım sallardım sallardım tam uyudu yatağına koyayım derken gözleri yine açılırdı.
Yeniden başlıcak nasip olursa o günler canım.😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.