bebegim uyumuyor ne yapmalıyım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgi2121 tarafından oluşturulan bebegim uyumuyor ne yapmalıyım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 739 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebegim uyumuyor ne yapmalıyım
Konbuyu başlatan Sevgi2121
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

Sevgi2121

Kayıtlı Üye
rank
5, 5 aylık oğluşumun ne gündüz uykusu nede gece uykusu var sürekli olarak uyanık gündüz 20 dk yarım saat yatıyo gecede saat başı uyanıyo uykusuzluktan yorgunluktan ölmek üzereyim lütfen yardımcı olun kızlar

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
5, 5 aylık oğluşumun ne gündüz uykusu nede gece uykusu var sürekli olarak uyanık gündüz 20 dk yarım saat yatıyo gecede saat başı uyanıyo uykusuzluktan yorgunluktan ölmek üzereyim lütfen yardımcı olun kızlar
Ahh canim malesef yalniz diyilsin hele kucagimda saliyorum uyumak bilmiyor geceden uyanikiz

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canım bizde ilk bir hafta senin gibiydik çocuk doymuyor muş sütümden yetersiz olduğu için mecburen mama takviyesi yapıyorum şimdi ise gece 2 yada 3 e kadar uğraşıyorum uyusun diye sabah 7 ye kadar uyuyor

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Canım maalesef her cocuk farklı uyku konusunda.birazda annelerin tecrübesizliği cocukların uyku düzenini bozuyor. Oğlumda cok cektim ben 2 saate bi kaldırdım bebekken ne yanlıs yapmısım annem acıkınca kalkar o karısma uyusın derdi ben yok derdim 4 yasında olcak haziranda daha yeni yeni uyuyo geceleri gündüz uyku yok zaten. Ama kızlarım diş cıkarana kadar o kadar rahattılar ki. Şimdiki bebeğim 5 bitecek gece 1 de yatar sabah 11 12 de kalkar hiç karısmam. Öbür kızımda öleydi şimdi 2 yasında dişleri bitirmek üzere agrısı olmasa yatıyor sabaha kadar

Canım gazı olabilir mi açana belki de o yüzden rahatsız bide aç olursa uyumaz sürekli ağlar bende yaşadım kızımda ne zaman aç olsa gece sürekli uyanıyor

Tüm sayfalar yüklendi.