Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5, 5 aylık oğluşumun ne gündüz uykusu nede gece uykusu var sürekli olarak uyanık gündüz 20 dk yarım saat yatıyo gecede saat başı uyanıyo uykusuzluktan yorgunluktan ölmek üzereyim lütfen yardımcı olun kızlar
5, 5 aylık oğluşumun ne gündüz uykusu nede gece uykusu var sürekli olarak uyanık gündüz 20 dk yarım saat yatıyo gecede saat başı uyanıyo uykusuzluktan yorgunluktan ölmek üzereyim lütfen yardımcı olun kızlar
Canım bizde ilk bir hafta senin gibiydik çocuk doymuyor muş sütümden yetersiz olduğu için mecburen mama takviyesi yapıyorum şimdi ise gece 2 yada 3 e kadar uğraşıyorum uyusun diye sabah 7 ye kadar uyuyor
Canım maalesef her cocuk farklı uyku konusunda.birazda annelerin tecrübesizliği cocukların uyku düzenini bozuyor. Oğlumda cok cektim ben 2 saate bi kaldırdım bebekken ne yanlıs yapmısım annem acıkınca kalkar o karısma uyusın derdi ben yok derdim 4 yasında olcak haziranda daha yeni yeni uyuyo geceleri gündüz uyku yok zaten. Ama kızlarım diş cıkarana kadar o kadar rahattılar ki. Şimdiki bebeğim 5 bitecek gece 1 de yatar sabah 11 12 de kalkar hiç karısmam. Öbür kızımda öleydi şimdi 2 yasında dişleri bitirmek üzere agrısı olmasa yatıyor sabaha kadar
Canım gazı olabilir mi açana belki de o yüzden rahatsız bide aç olursa uyumaz sürekli ağlar bende yaşadım kızımda ne zaman aç olsa gece sürekli uyanıyor