Sorum var Bebeğim uyumuyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgiyavuzd tarafından oluşturulan Bebeğim uyumuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,085 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim uyumuyor
Konbuyu başlatan Sevgiyavuzd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgiyavuzd

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim 8 aylık oldu geçen hafta kovid olduk çok şükür şuan iyiyiz ama yaklaşık 2 aydır uyumuyor yemiyor içmiyor artık çıldırmak üzereyim bazen kendime hakim olamıyorum bağırıyorum. Çok mızmız bırakınca ağlıyor alıyorum ağlıyor halim kalmadı 😑😕ne kadar sürer bu durum ne yapmalıyım Bi yardımcı olun

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebeğim 8 aylık oldu geçen hafta kovid olduk çok şükür şuan iyiyiz ama yaklaşık 2 aydır uyumuyor yemiyor içmiyor artık çıldırmak üzereyim bazen kendime hakim olamıyorum bağırıyorum. Çok mızmız bırakınca ağlıyor alıyorum ağlıyor halim kalmadı 😑😕ne kadar sürer bu durum ne yapmalıyım Bi yardımcı olun
Uyku düzeni bu aylarda biraz bozuluyor 9 10. aydan sonra düzene giriyor canım ama bir doktora götür kulak ağrısı olabilir. Kabızlığı filan var mı

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Uyku düzeni bu aylarda biraz bozuluyor 9 10. aydan sonra düzene giriyor canım ama bir doktora götür kulak ağrısı olabilir. Kabızlığı filan var mı
Şuan karantina devam ettiği için götüremiyorum ama arada kulağını tutuyor ağlıyor kaşımaya çalışıyor ağrı kesici verdim dün ama akşam tekrar yine aynı. Kabızlık yok çok şükür hatta ishal derecesine bile geldi 😑🤦‍♀️diş mi çıkarıyor diyecem de oda yok yani damaklarında belirti de yok

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Şuan karantina devam ettiği için götüremiyorum ama arada kulağını tutuyor ağlıyor kaşımaya çalışıyor ağrı kesici verdim dün ama akşam tekrar yine aynı. Kabızlık yok çok şükür hatta ishal derecesine bile geldi 😑🤦‍♀️diş mi çıkarıyor diyecem de oda yok yani damaklarında belirti de yok
Karantina bittikten sonra götür canım. Bir gün boyunca 4 saatte bir ağrı kesici ver canım öyle takip kuzuyu inşallah faydası olur

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş oldun bnde galiba covit oldum hiç halim yok ne ağzımda tat var neden koku hissi var basim agiyor halsizim bide kizim bugün 6 aylık aşı oldu oda durmuyor huzursuz bakalim nasil gecicek bu durum

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Benimkide 8 aylık aynı senin dediğin gibi bende bağırıyorum bazen dayanamıyorum

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum isdersen bir doktora götür belki bir rahatsızlığı var

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bebeğin düzeni her ay aynı olmayabiliyor ara ara böyle şeyler olabiliyor sabırla beklemen lazim düzelmesi için hiç kendini strese koyma

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bebeğin düzeni her ay aynı olmayabiliyor ara ara böyle şeyler olabiliyor sabırla beklemen lazim düzelmesi için hiç kendini strese koyma
Haklısın kuzum ama 2 aydır her gece böyle ben tam yatağa giriyorum kızım başlıyor uyumuyor uykudan gözleri kıpkırmızı ama inat ediyor sanki şuan yine ayağımda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum isdersen bir doktora götür belki bir rahatsızlığı var
Hastaneden geldikten sonra başladı şuan karantinadayız yoksa direk götürürdüm🥺
Geçmiş oldun bnde galiba covit oldum hiç halim yok ne ağzımda tat var neden koku hissi var basim agiyor halsizim bide kizim bugün 6 aylık aşı oldu oda durmuyor huzursuz bakalim nasil gecicek bu durum
Size de çok geçmiş olsun hiç vakit kaybetmeden doktora görünseydinşz Bi çünkü bebekler çok zor atlatıyor

Tüm sayfalar yüklendi.