Bebeğim yürümüyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza🌸🌸 tarafından oluşturulan Bebeğim yürümüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,379 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim yürümüyor
Konbuyu başlatan Beyza🌸🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebeğim 11 aylık ne desteksiz duruyor ayakta nede yürüyor İlk bebeğim sız daha tecrübelisnz diye sormak istedim
Her çocuk farklıdır canım benim oğlum 10 ayına girecek şu 1 2 haftadır desteksiz 10 15 gündür kendisi ayakta durabiliyor. Yürümeyi çok seviyor her taraftan tutunup yürür bizde ne zaman biz elini tutmadan yürüyecek diye bekliypruz ama emekleme hiç olmadı bizde sadece tosptunun üstünde ileri geri gitti😂😂

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Maşallah kuzuya gelişimi güzel demekki☺️
Evet evet çok iyi hemde maşallah 🧿 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her çocuk farklıdır canım benim oğlum 10 ayına girecek şu 1 2 haftadır desteksiz 10 15 gündür kendisi ayakta durabiliyor. Yürümeyi çok seviyor her taraftan tutunup yürür bizde ne zaman biz elini tutmadan yürüyecek diye bekliypruz ama emekleme hiç olmadı bizde sadece tosptunun üstünde ileri geri gitti😂😂
Erkek çocuğu erken yürür diyorlar demekki doğruymuş 🥰

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Canım biliyorum aslında tâbi ki her bebek farklı ama insan korkuyo birilerinden onay bekliyo😁😁😁 sız böyle yazinca içim ferahlıyo maşallah minik Kayraya❤️😊

Canım yürüteçe günde bir saatten fazla koyma özellikle ayakları yere basacak şekilde ayarla
Bazen çok koymak zorunda kalıyorum 😔 evde tek olduğum için ama bundan sonra işi gücü bıraktım en fazla bir saat koyarım teşekkür ederim

Canım yürüteçe günde bir saatten fazla koyma özellikle ayakları yere basacak şekilde ayarla
Bazen çok koymak zorunda kalıyorum 😔 evde tek olduğum için ama bundan sonra işi gücü bıraktım en fazla bir saat koyarım teşekkür ederim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Evet
Amin canım inşallah

Tamam canım teşekkür ederim

Çok korkuyorum bu konuda icim rahatladı teşekkür ederim 😊
Rica ederim kuzum korkma Allah'ın izniyle bir sorun olmaz inşallah