Bebeğime kavustum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülperi tarafından oluşturulan Bebeğime kavustum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,169 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğime kavustum
Konbuyu başlatan Gülperi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülperi

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canim Allah bir daha ayrı koymasın altını acınca uyanıyorlar 🤗😄
Aynn cnm ama hemen geri uyuyorr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gözün aydın cnm bn kızımda ayaklarını hafif çimcikliyordum gidikliyrdum gözünü açar açmaz gogsume aliyrdm
Kız valla canını yakiyom gene kakmiyo silingayla emmeye alismis

Gozun aydın canım sağlıkla büyüt inşallah valla canını dişine tak topuğuna baş cimcigi aç kalmasından iyidir ilk bebegimde doğduğunda hemşire öyle yapmıştı resmen dovecektim kadını aglatiyo diye ama 1 hafta sonra kontrele gittiğimde doktor sarılık atlatmissin dedi yani kıyım cimdiklemeseydim yoğun bakımlı olacaktı oğlum ,kızımda kayınvalidem elletmedi bende vardır bı bildigi dedim kızım bı hafta sonra doktora götürdüm aldılar elimden yoğun bakıma kafaları yedim bı gün kaldı ama bana bı yıl gibi geldi cimdikle ağlar uyanır emince susar geri kuzum
Kız eve geldi geleli burnunu sikiyom kulağını cimvikledim hatta ağladı bile daha sesini duymadık valla

Gozun aydın canım sağlıkla büyüt inşallah valla canını dişine tak topuğuna baş cimcigi aç kalmasından iyidir ilk bebegimde doğduğunda hemşire öyle yapmıştı resmen dovecektim kadını aglatiyo diye ama 1 hafta sonra kontrele gittiğimde doktor sarılık atlatmissin dedi yani kıyım cimdiklemeseydim yoğun bakımlı olacaktı oğlum ,kızımda kayınvalidem elletmedi bende vardır bı bildigi dedim kızım bı hafta sonra doktora götürdüm aldılar elimden yoğun bakıma kafaları yedim bı gün kaldı ama bana bı yıl gibi geldi cimdikle ağlar uyanır emince susar geri kuzum
Kız eve geldi geleli burnunu sikiyom kulağını cimvikledim hatta ağladı bile daha sesini duymadık valla
Canım ben oğluma peçeteyi ıslatıp yüzüne değdiriyordum Hemen uyanıyordu denemeni tavsiye ederim.
Onu bindenim hele

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün bbegimmtaburcu oldu çok şükür hepeinize çok teşekkür ederim canlarım dualarınız için iyiki varsınız kızım iyi çok şükür bol bol emziriyorum ama biraz uyandirmakta zorlanıyorum tavsiyeniz varmı canlar
Gozun aydın canim aman mutlaka uyandır emzir bebeklerde kan şekeri düşüyor oda halsizlik uyku yapiyo burnunu sık altını aç ayaklarina masaj yap uyanır benim ki uyaniyo ☺️ sarılık olur Allah korusun

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Gozun aydın canim aman mutlaka uyandır emzir bebeklerde kan şekeri düşüyor oda halsizlik uyku yapiyo burnunu sık altını aç ayaklarina masaj yap uyanır benim ki uyaniyo ☺️ sarılık olur Allah korusun
Zaten sarilikti kuvezde yattı geldi şimdi işte uyanmiyor zorla uyandırıyor um hanfendiyi

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün bbegimmtaburcu oldu çok şükür hepeinize çok teşekkür ederim canlarım dualarınız için iyiki varsınız kızım iyi çok şükür bol bol emziriyorum ama biraz uyandirmakta zorlanıyorum tavsiyeniz varmı canlar
Gözün aydın canım geçmiş olsun miniğe Rabbim birdaha ayırmasın inşaAllah 💞💞

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Şükürler olsun canım benim cok sevindim 🥰🙏🏻

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Çok sevindim canım benim rabbim ayırmasın bir daha ,Hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah 🙏🥰 altını açınca uyanırlar genelde

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım sana şükürler olsun canım bol bol emzir Allah bidaha göstermesin 🙏💕

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Şükürler olsun canım benim cok sevindim 🥰🙏🏻
Aynn cnm ya havalara uçtum valla

Gözün aydın canım geçmiş olsun miniğe Rabbim birdaha ayırmasın inşaAllah 💞💞
Amin cnm cümlemizi inşallah

Allah'ım sana şükürler olsun canım bol bol emzir Allah bidaha göstermesin 🙏💕
Uyandirabilsemm sağlık ocağı kann aliyo aglamiyo bile

Çok sevindim canım benim rabbim ayırmasın bir daha ,Hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah 🙏🥰 altını açınca uyanırlar genelde
Aynn öyle oluyor zaten altını açınca uyaniyor

Bak sen şu hanımefendiye uyandır valla yarım saatte bir emzir bir yudumda olsa emzir benim prenseste öyley zorla bir yudum veriyorum hooooop uyuyo saniyede yatiyo ama gece sabak altıya kadar uyanık
Yok valla bn ayaklarının altını cimcikliyorum öyle uyaniyor yarın kontrolümüz var inşallah sıkıntı çıkmaz tekrardan

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.