Ben emzirmeden önce muhakkak biraz sağar sonra emzirirdim. Sütüm vardı sürekli göğüs pedi kullanırdım. Bebeğim de emerken sütün kaynamasıyla süt boğazına kaçardı emmeyi red ederdi. Zaten bir göğsümde kist olduğu için bebeğim o göğsü emmeyi red ediyordu. Tek göğsümü emiyordu. Bende o aralar sürekli tansiyon düşüklüğü nedeniyle baygınlık geçiriyordum. Ve birden sütüm kesildi süt azaldı ve bu yüzden bebeğim emmeyi tamamıyla bıraktı. Zar zor iki ay daha emzirebildim ama bir buçuk aydır bebeğim artık emmiyor . Sütüm kesildi çok istiyordum bunun için doktora başvurdum yardım istedim videolar seyrettim gece kampı bile yaptım ama etki etmedi. Daha ne yapabilirim ki . Bilsem bir çözümü var tekrardan emzirebilirim ne gerekliyse yaparım yani çünkü çok istiyorum bebeğim anne sütüyle beslensin. Benim derdim bebeğimin kilosu değil emziremediğim için zaten üzgünüm bide üstüne gelip bebeğinin kilosu hep şişkinlik diyorlar sinirim bozuluyor

haklısınız bebeğim anne sütü almadığı için güçsüz bir bünyeye sahip sürekli hastalanıyor beş aylık doğduğundan beri beşinci grip oluşu. Şuan çok hasta yatıyor öyle çok öksürüyor doktor sık sık emzir iyileşir dedi emziremiyorum. Mamada desen bir biberon içtiği zmn iki üç saat acıkmıyor tekrar vermeye kalksan içmiyor. Ne yapacağım bilemiyorum