Sorum var Bursa şehir hastanesi

• Konbuyu başlatan Gökyüzü
  • Toplam 19 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gökyüzü tarafından oluşturulan Bursa şehir hastanesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,836 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bursa şehir hastanesi
Konbuyu başlatan Gökyüzü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğamm

Doğamm

Kayıtlı Üye
rank
İyi günler arkadaşlar bursa şehir hastanesi kadın doğum doktoru Serhat Ünal'a giden var mı nasıl bir doktordur .
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi günler arkadaşlar bursa şehir hastanesi kadın doğum doktoru Serhat Ünal'a giden var mı nasıl bir doktordur .
Orada yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar yazarlar canım
Merhaba canım Ben 2. Hamileliğimde oZele gidiyordum 5.5 aylık bebeğimde sıkıntı çıktığını söylediler ve alınması gerektiğini söyleyip beni şehir Hastanesi'ne yonlendirdiler bebeğimin kalbini durdurup normal doğum olarak doğurdum ve bu surecte 3ekip ile karsilasmama rağmen serhat beyde hızlı ilerleme kaydettik ve şuanda 3.hamileligim ve doktorum Serhat Ünal çok ilgili bı doktor dinleyici anlatıcı seninle bir hasta değilde abi kardeş gibi ilişki kurmaya çalışıyor özellikle hamilelikte bu çok önemli ben şiddet ile tavsiye ediyorum serhat beyi

Tüm sayfalar yüklendi.