Benim aydınlattığın için teşekkür ederim kuzum ben kendiliğinden düşmesini istiyorum bir kere yaşadım bu 2.si bu daha fazla etkiledi ama toparliycam inşallah oğlum için iyi olmam lazım ama tekrarı olmasından korkuyorum onun için araştırıcam rahimde perde var omu etkiliyor yada başka bişey mi anlamam lazımBenim kendi dusmustu .. bebek olumunun ardindan vucudun tanimasi 2-4 hafta arasi suruyor.. benim 4 haftada tanimladi vucudum.. hafif kanamalarla baslayip yogunlasti.. acile gittim.. tam 1 aydir hic bir gelisim gostermedigi ve kromozomal bozukluk oldugu belirlendi.. bu dogal bir donguymus..ilk 3 aylik donemle evren ayiriyormus saglikli ve sagliksiz olarak haliyle normalinden farkli olanlarida bu sekilde kaybediyoruz ama herseyde bir hayir var bunu cok iyi anlamak lazim ne kadar zor olsada.. bu arada eger ilk gebeliginse komple uyutularak kurtaj islemi gerceklestiriliyor ki annede psikolojik bir etki yada dogum korkusu olmasin diye.. en azindan burda o sekilde yapiliyor.. bir kere dogum yaptiysan bu surece psikolojin hazirlikli oldugu dusunulup kendi haline birakiliyor ve kendi kendine dusuk yapiyorsun.. benim 3. Hamileligimdeki dusuktu.. 3. Olmasina ragmen paikolojikman hersekilde cok etkilenmistim aylarca kendime gelememistim..bu konu cok onemli oldugu icin elimden geldigince anlatmaya calistim.. uzun oldugu icin simdiden ozur dilerim.. ama iyi degerlendirmelisin kendi haline birakip birakmamak konusunda..rabbim en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin![]()