Sorum var bebeğimi sırt üstü yatirmaktan kafasinin arkası duźlesti yardim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ervaelif tarafından oluşturulan bebeğimi sırt üstü yatirmaktan kafasinin arkası duźlesti yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,654 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebeğimi sırt üstü yatirmaktan kafasinin arkası duźlesti yardim
Konbuyu başlatan ervaelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ervaelif

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
bebegim 3 aylik surekli yastığa sırt ustu yatırmaktan kafasinin arkasinda düzluk olustu yardim edin.bilgisi olanlar.nasil eski haline dönecek yada dönermi.kafası toparlanirmi yine eski haline
2 ayindna sonra reflu yatağı kullanmaya başladım kafasini donduruyodu mecbur qz da olsa düzlemde vardı ama duzeldi suan bes aylik

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
bebegim 3 aylik surekli yastığa sırt ustu yatırmaktan kafasinin arkasinda düzluk olustu yardim edin.bilgisi olanlar.nasil eski haline dönecek yada dönermi.kafası toparlanirmi yine eski haline
Canım sürekli sağına ve soluna değiştirerek yatır düzelir, arkadaşımın bebeği erken doğdu bayağa bi küvez de kaldı doktorlar yatırdıkları gibi bırakmışlar hiç ilgilenmemişler çocuğun kafası yamulmuştu eve çıkardıkların da düzeldi kafası

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
abla yeni gördüm msjini.3 aylik bebegim hemdüz kafasinin arkasi hemde sol tarafi biraz yamuk..sag sol yatirsam düzelirmi daha taze olunca kac aya kadar duzelir abla.cok saol bilgin için.🌸🤲😕
Kuşum benim ,benim oğluşumun da kafası bir yani şiş bir yanı içe çökük arka tarafı da uzundu kafaya benzemiyor du desem, ben öyle yaptım düzeldi çok şükür bide o aylarda şapka ve ince bir tülbent le bone gibi bağlıyordum, söyle yap sen üç gün sağ üç gün sol üç günde düz yatır sonra tekrar tekrar üçer gün öyle yap bak hemen faydasını göreceksin inşallah düzelir kuzum merak etme sen , rica ederim bu arada 🤗☺️❤️

ervaelif

Kayıtlı Üye
rank
Kuşum benim ,benim oğluşumun da kafası bir yani şiş bir yanı içe çökük arka tarafı da uzundu kafaya benzemiyor du desem, ben öyle yaptım düzeldi çok şükür bide o aylarda şapka ve ince bir tülbent le bone gibi bağlıyordum, söyle yap sen üç gün sağ üç gün sol üç günde düz yatır sonra tekrar tekrar üçer gün öyle yap bak hemen faydasını göreceksin inşallah düzelir kuzum merak etme sen , rica ederim bu arada 🤗☺️❤️
cok sevindim abla tamam.cok saol.instgram hesabin varsa takip etmek isterim abla.cok samimi geldin bana🤗🥺

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
cok sevindim abla tamam.cok saol.instgram hesabin varsa takip etmek isterim abla.cok samimi geldin bana🤗🥺
Rica ederim canım benim 😍🤗 bende çok teşekkür ederim canım ama sosyal medya kullanmıyorum sadece burası var burdan istediğin zaman yazabilir sin kuzum 🤗❤️

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Keşke bebeği biraz sağ biraz sol ve düz olrak yatirsaydin canım genelikle sağ sol şeklinde yatirirsan bebeğin kafası eşit olur diye duymuştum. Geçmiş olsun canım

ervaelif

Kayıtlı Üye
rank
Keşke bebeği biraz sağ biraz sol ve düz olrak yatirsaydin canım genelikle sağ sol şeklinde yatirirsan bebeğin kafası eşit olur diye duymuştum. Geçmiş olsun canım
bilemedkm ki abla iste yaa saol😣

Canım bebekeler sırt üstü yatmaz sağ yan ve sol yan tarafa dönüşümlü yatirman gerekli
ahh abla yaa bilemedim ki.bi baktim düz olmuş cocugun kafasi duzelirmi abla 3 aylik şuan yopaklasirmi uzman anne olarak nedir cevabin
Canım bebekeler sırt üstü yatmaz sağ yan ve sol yan tarafa dönüşümlü yatirman gerekli
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

bilemedimki abla ya.hep duz yatirdim di bi baktim duzelmis kafasinin arkasi.artik yan yatiriyorum ama sence toparlanirmi uzman anne olarak cevabin nedir abla ya🌸😣

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
bilemedkm ki abla iste yaa saol😣

ahh abla yaa bilemedim ki.bi baktim düz olmuş cocugun kafasi duzelirmi abla 3 aylik şuan yopaklasirmi uzman anne olarak nedir cevabin

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

bilemedimki abla ya.hep duz yatirdim di bi baktim duzelmis kafasinin arkasi.artik yan yatiriyorum ama sence toparlanirmi uzman anne olarak cevabin nedir abla ya🌸😣
Canım bebeğin kafasını sıkı olmayacak şekilde yazma ile bagla ve sırt üstü çok az yatır sadece belinin dinlenmesi için sağ ve sol tatafa düzenli yatarsa düzelir

Tüm sayfalar yüklendi.