Bebeğimin değerleri düşmüyor :((

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Panikbiranne tarafından oluşturulan Bebeğimin değerleri düşmüyor :(( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,224 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimin değerleri düşmüyor :((
Konbuyu başlatan Panikbiranne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Belli bir durum yok enfeksiyon olabilir dedi ama bir belirti yok oyüzden biraz kanda sıkıntı olabilir mi diye takip ediliyor :/ değerler birazda olsa düşseydi için rahat ederdi ama düşmemiş yükselmiş o daha kötü yaptı beni el kadar bebeğin nasıl bir sorunu olabilir mi değerler düşmüyor canım sıkılıyor elden bişey gelmeyince :(
Kanda mi enfeksiyon varmış canım anlamadım

G

GülayCsr

Guest
Kızlar bebeğim bugün 19 günlük oldu geçen perşembe kan tahlili vermiştik pct,MVP,PLT değerleri yüksek çıkmıştı doktor kontrol altına almak için ertesi gün yine kan istedi o gün değerler çok az da olsa düştü mesela PLT değeri Perşembe günü 685'di cuma günü 605 e düştü bugün tekrar kan verdik bir umut değerler iyice düşmüştür diye umut ettim ama maalesef değerler yine yükselmiş 630 a yükselmiş aynı şekilde diğer değerler de yükselmiş :( netten bakınca kanda pıhtılaşma,kan zehirlenmesi,kanser,trioid kanseri vs vs bir sürü kötü şey yazıyor doktor evde tedavi edilemez yenidoğan olduğu için hastanede bakılması lazım demişti değerler kontrol altına alınmazsa çok kötüyüm başına gelen var mı içim parçalanıyor şuan :(((
Çocuğunuzun değerlerı normale geldı mı acaba. Oğlum 6 yaşında bebeklıgınden berı hep PLT degerı sınıra yakın yada ustunde cıkıyo en son onkolojıye bıle gıttım bısı yok dedı ama ıcım hıc eahat degıl bwnımde

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebeğim bugün 19 günlük oldu geçen perşembe kan tahlili vermiştik pct,MVP,PLT değerleri yüksek çıkmıştı doktor kontrol altına almak için ertesi gün yine kan istedi o gün değerler çok az da olsa düştü mesela PLT değeri Perşembe günü 685'di cuma günü 605 e düştü bugün tekrar kan verdik bir umut değerler iyice düşmüştür diye umut ettim ama maalesef değerler yine yükselmiş 630 a yükselmiş aynı şekilde diğer değerler de yükselmiş :( netten bakınca kanda pıhtılaşma,kan zehirlenmesi,kanser,trioid kanseri vs vs bir sürü kötü şey yazıyor doktor evde tedavi edilemez yenidoğan olduğu için hastanede bakılması lazım demişti değerler kontrol altına alınmazsa çok kötüyüm başına gelen var mı içim parçalanıyor şuan :(((
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.