Bebeğimin gaz sorunu var neler tavsiye edersiniz ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Bebeğimin gaz sorunu var neler tavsiye edersiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,039 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimin gaz sorunu var neler tavsiye edersiniz ?
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hakkınızı helal edin çok soru soruyorum ama ilk bebeğim hiç bişey bilmiyorum bebeğimin çok gazı var bütün gece ıkınmaktan uyuyamıyo nolur bana Bi çözüm söyleyin?

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hakkınızı helal edin çok soru soruyorum ama ilk bebeğim hiç bişey bilmiyorum bebeğimin çok gazı var bütün gece ıkınmaktan uyuyamıyo nolur bana Bi çözüm söyleyin?
Nurse harveys colex gaz surubu al canım cok faydasını gorursün bende ondan kullandım 25 gunlukken cok memnun kaldım 😃

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canım hiç bir gaz şurubunu almadım annem pazardan çörek otu yağı almıştı emziği batırıp öyle verdim oğluma çok şükür hiç sıkıntı çekmedik

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum sen rezene çayı iç bol su iç bebeğin ayaklarını sıkı tut gaz masajı yap birde emzirirken hava yutmamasina dikkat et gerekirse gaz damlası kullanabilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.