Bebeğimin gaz sorunu var neler tavsiye edersiniz ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Bebeğimin gaz sorunu var neler tavsiye edersiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,039 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimin gaz sorunu var neler tavsiye edersiniz ?
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Canım hiç bir gaz şurubunu almadım annem pazardan çörek otu yağı almıştı emziği batırıp öyle verdim oğluma çok şükür hiç sıkıntı çekmedik
Bunuda deniycem cnm çok kötü uyumuyo hiç ama benimki amzikte emmiyo
Canım hiç bir gaz şurubunu almadım annem pazardan çörek otu yağı almıştı emziği batırıp öyle verdim oğluma çok şükür hiç sıkıntı çekmedik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

BioGaia kullanmistim canim , oğlumda kolikti
Sağol canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

BioGaia kullanmistim canim , oğlumda kolikti
Sağol canım
Kuzum sen rezene çayı iç bol su iç bebeğin ayaklarını sıkı tut gaz masajı yap birde emzirirken hava yutmamasina dikkat et gerekirse gaz damlası kullanabilirsin
Tamam kuzum yapıcam çok sağol
Kuzum sen rezene çayı iç bol su iç bebeğin ayaklarını sıkı tut gaz masajı yap birde emzirirken hava yutmamasina dikkat et gerekirse gaz damlası kullanabilirsin

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Helal olsun canım benim yardımcı olabiliyorsan ne mutlu bana eczaneden aldım ben canım damlası da var ama surubu bitkiselmıs surubunu tavsiye etti
Canım benim oğlum da baştan emzik emmedi 3 çeşit eczaneden emzik aldım ağzına sürmedi. Sonra bizim burda bi bakkal var herşey oluyor dedim emzik alıyım. Fatoş bebenin kiraz uçlu emziği bi verdim atmadı ben şok oldum denemeni öneririm internette de satılıyor.

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim oğlum da baştan emzik emmedi 3 çeşit eczaneden emzik aldım ağzına sürmedi. Sonra bizim burda bi bakkal var herşey oluyor dedim emzik alıyım. Fatoş bebenin kiraz uçlu emziği bi verdim atmadı ben şok oldum denemeni öneririm internette de satılıyor.
Tamam kuzum benim çok sağol böyle çok zor oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.