Bebegimin gözü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Bebegimin gözü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,308 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegimin gözü
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aksamdan beri bebeğimin sol gözünden durmadan yaş ve cabaklanma oluyor basina gelen varmi acaba

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar aksamdan beri bebeğimin sol gözünden durmadan yaş ve cabaklanma oluyor basina gelen varmi acaba
benimde oğlumda olmuştu canım.Pamuğa çayın dem suyunu döktüm pansuman yaptum geçmedi.süt sağdım geçmedi.Sağlık ocağına götürdüm.Doktorumuz damla jel verdide anca geçmişti o zamanlar.

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Ilık su temiz bir mendil yada pamukla sil gecmezse cay yap canım bana doktor cay yap dedi hemen gectı 5 gunlukken

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Var cnm bebeğim 3aylık oldu daha yeni gecti. Herseyi denedim anne sütü cay corba doktora götürdüm 2 kerr damla verdi gecmedi. Göz dr na göyür dedi dr göz damarı tıkalı dedi. Bi canm sıkıldı ameliyat dedi oturdum agladım. Sonra misafirliğe gittik ertesi gün kadının torunun gözü bölemiş özele gitmişler dr teramicine ve damla vermiş. Demiş önce dalinli soguk olmayacak asla hafif sıcak su yapacaksın bebeğin gözünü her gün sileceksin suyu döküceksin günlük degişir.ben ısıtıyordum hafif ocakta. 5 kere yapacaksın bu sekilde temizleyecksin. Damlayı ardından koyacan parmagına bi damla krem alıp teramicine göz masajı yapacaksın demiş. O da söyle oluyo parmagına kremi al kasların baslangıcından buruna doğru indir göz altı torbalarına doğru çevir parmagını. Bu sekilde 3 4 dk yapıyorsun. Korkma acımıyor sadece huysuzlanıyolar olsun ameliyattan iyiydir valla ben cok cektim. Kremsiz yapma cildi çiziliyo. Elini önce yıka mutlaka sabunla mikrop kapmasın. Gözünün üzerine dagıt kremi masajla. İşte o damarlar vat göz cukurunda onlar acılcakmıs. Sonuç bi bucuk hafta sonunda bebeğimin gözleri tertemiz elhamdülillah. Kadına dua ettim 🤗gecmiş olsun cnm sende dene bebeğinde

Tüm sayfalar yüklendi.