Bebeğimin Hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Bebeğimin Hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,721 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebeğimin Hareketleri
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Yastık koyuyorum ama bu seferde hiç uyuyamıyorum yan yatıyorum ama sabah başka şekilde uyanıyorum yüz üstüne yakın şekilde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bugün 10 kez bile olmadı işte beklesem mi hastaneye mi gitsem kararsız kaldım su konusunda gerçekten artık midem almıyor içemiyorum ama zorlıycsm
Zorla canım içmeye çalış günde en az 2 3 litre içmen gerekiyor. Hamile yastıklarından al istersen en azından yüz üstü dönmeni engeller bebeğin küçük değil artık yatmaman gerekiyor öyle. Tatlı birşeyler yiyp su içip sırt üstü uzan canım hareketlenir büyük ihtimalle, yine olmazsa bir acile gidersin

Benimki gündüzleri pek hareket etmezdi gece kudururdu ama. Doğdu hâlâ aynı 🤦

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Zaten enfeksiyon var üstüne bide bebek beni korkutuyor bebeğim iyi olsunda ben razıyım geri kalana su içmek için her yolu denedim ama yok aklıma gelmiyor su

Tamam bide öyle deniyim o zaman sağol canım
Bolca su tüket canım ben çok zorlanıyorum şimdi tuvalete falan çıktığımda kasıklarıma öyle bi ağrı giriyor ki

...

Moderator
Mod
rank
Bende sudan tiksindim hamilelik boyunca pek içemiyorum bazen çok içiyorum bazen içmiyorum ama su problemi olmadı kesede ama su içtiğim zaman daha çok hareketlerini hissettim hareketlerini hissetmediğimi söylediğimde hemşire su iç bide öyle bekle demişti suda hareketlendiriyormuş ama içebildiğin kadar içmeye gayret et enfeksiyon olmamak için de çok önemli ben son haftalardayım çok su içemediğim için enfeksiyon çıktı şimdi suyu çoğalttım biraz daha zorluyorum atmak için zaten iyice büyüyünce hiç içesin gelmiyor sürekli tuvalet ihtiyacı hissetmemek için kasıklarda mesane de çok baskı oluyor çünkü hiç içilmiyor
Canım bende hamileliğimin başından beri sade su içeme sıkıntım var.Limon sıkıp içyorum. Yoksa sade su içemiyorum.

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende hamileliğimin başından beri sade su içeme sıkıntım var.Limon sıkıp içyorum. Yoksa sade su içemiyorum.
Tansiyon düşürür diye limonlu içmiyorum canım zaten tansiyonum normalin altına iniyor gebelikten beri normalmiş daha da düşmesin diye nane falan koy salatalık beklet dedilerde bende öyle karışık aromalı hiç içemiyorum

...

Moderator
Mod
rank
Tansiyon düşürür diye limonlu içmiyorum canım zaten tansiyonum normalin altına iniyor gebelikten beri normalmiş daha da düşmesin diye nane falan koy salatalık beklet dedilerde bende öyle karışık aromalı hiç içemiyorum
Şükür tansiyonum çok düşmüyor canım.Yoksa limonsuz su içemem.İlk defa bu hamileliğimde başıma geldi böyle birşey.🤔

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Şükür tansiyonum çok düşmüyor canım.Yoksa limonsuz su içemem.İlk defa bu hamileliğimde başıma geldi böyle birşey.🤔
Bende anlamadım ilk aylar zaten çok aşırı bulantı kusma yaşadım o zamanda su içsem kusardım şimdi bana sadece su tiksinmesi kaldı hiç bişeyden tiksinmiyorum onun dışında 🤦🏻‍♀️

• Beğen
Tepkiler: ...

...

Moderator
Mod
rank
Bende anlamadım ilk aylar zaten çok aşırı bulantı kusma yaşadım o zamanda su içsem kusardım şimdi bana sadece su tiksinmesi kaldı hiç bişeyden tiksinmiyorum onun dışında 🤦🏻‍♀️
Bende halen bir kaç şeyin tiksinmesi kaldı.En zoruda su içememek.28+3 haftalığım canım.Kaç haftalıksın.

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Bende halen bir kaç şeyin tiksinmesi kaldı.En zoruda su içememek.28+3 haftalığım canım.Kaç haftalıksın.
37+3 benim de. Ben de tiksinme olmuyordu zaten ama sürekli kusma vardı günde 4 5 6 bazen öğürme krizine giriyordum boş boş öğürüp durduğum zamanlar oldu en sonunda midem de reflü oldu hala onu çekiyorum şimdide. Komşunun yaptığı yemeklerin soğan kokusu gelirdi direk kusmaya başlardım kendim mutfağa giremezdim ama hiç yemek ayırt etmedim sadece kokusu rahatsız ediyordu kusuyordum direk ama yiyordum o şeyi 😀

Tüm sayfalar yüklendi.