Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bebeğim yarım saattir ara ara titriyor karnım sallanıyor gibi ya korkulacak bir durum mu bu. Kıpırdaması güzel ama titreme de yapıyor arada karnımda deprem oluyor gbi. Korkuyorum lütfen bu bir şey yazın haftam 31
Kızlar bebeğim yarım saattir ara ara titriyor karnım sallanıyor gibi ya korkulacak bir durum mu bu. Kıpırdaması güzel ama titreme de yapıyor arada karnımda deprem oluyor gbi. Korkuyorum lütfen bu bir şey yazın haftam 31
Gayet normal kuzum gönlünü ferah tut bendede oluyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Canım benim kızım da titrer gibi sallatıyordu karnımı özellikle akşam olunca karnım sürekli titrer gibi olurdu. Baş aşşagı 29. Haftada dönmüştü o haftadan sonra özellikle titreme gibi oldu. Ama için rahat etmicekse Bi doktoruna sor istersen kuzucum için rahat etsin...