Bebeğin ayağı sanki alttan çıkacak gibi 31 + 1 deyim sizde böyle bişey varmı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nevinnn tarafından oluşturulan Bebeğin ayağı sanki alttan çıkacak gibi 31 + 1 deyim sizde böyle bişey varmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,360 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğin ayağı sanki alttan çıkacak gibi 31 + 1 deyim sizde böyle bişey varmı
Konbuyu başlatan Nevinnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nevinnn

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım doktor duyarsız uyuşma için bişey vermedi kaşık bile tutamıyorum
Magnezyum ilacı o dün de ben fenalaştım bacak krampı uyuşması karın ağrısı mide bulantısı derken baygınlık geçiriyordum 25 haftalığım ben dün ben de gittim acile magnezyum verdi ek olarak yine kalsiyum ve magnezyum ağrıları azaltır soda,süt yoğurt peynir tüket bol bol su iç dedi bebek de ters duruyormuş duruşundan kaynaklı ağrılarımız

Nevinnn

Kayıtlı Üye
rank
Magnezyum ilacı o dün de ben fenalaştım bacak krampı uyuşması karın ağrısı mide bulantısı derken baygınlık geçiriyordum 25 haftalığım ben dün ben de gittim acile magnezyum verdi ek olarak yine kalsiyum ve magnezyum ağrıları azaltır soda,süt yoğurt peynir tüket bol bol su iç dedi bebek de ters duruyormuş duruşundan kaynaklı ağrılarımız
Anladım canm çok geçmiş olsun sagol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Değiştir bence doktorunu daha ilgili birine git öyle olur mu hiç .. gidene kadar sade soda iç onun da faydası oluyor ben Beypazarı alıyorum başından beri
Ya benim çok karışık ordan baska yere gidemiyorum takipliyim başka hastalıklardan elim kolum bagli

Tüm sayfalar yüklendi.