Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar 23 haftalık hamileyim bebeğim alta genital bölgemde hissediyorum hareketlerini çok baskı yapiyo alta ve ağrım oluyo oraya Baskı yaptıkça başına böyle bişey gelen varmı korkuyorum
Merhaba kızlar 23 haftalık hamileyim bebeğim alta genital bölgemde hissediyorum hareketlerini çok baskı yapiyo alta ve ağrım oluyo oraya Baskı yaptıkça başına böyle bişey gelen varmı korkuyorum
Evet hep öyle canım biliyorum ama sanki ordan çıkacakmış gibi ayaklarını genital bölgemde altta hissediyorum ilk defa bu hamileligimde böyle bişey yaşıyorum çok feci bişey
Evet hep öyle canım biliyorum ama sanki ordan çıkacakmış gibi ayaklarını genital bölgemde altta hissediyorum ilk defa bu hamileligimde böyle bişey yaşıyorum çok feci bişey
Kuzum her gebelik ve her doğum farklıdır. Bebiş büyüdükçe alta baskı yapıyor demekki bol bol dinlen
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Bnde tm 23 hftada bbegn hrktlrni vjnmda hssedyodm 24de doktora gttm doktor cok norml dedi bbgn basi yukarda ve ayklri asagda oyuzdn dedi sonra gecti pozisyona gore degsyor cnm