Bebeğin Hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Şeyda Sevinç tarafından oluşturulan Bebeğin Hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,576 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğin Hareketleri
Konbuyu başlatan Şeyda Sevinç
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleynapolat

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Nasıl hissediliyo yaşadıklarınızı paylaşırmısınız merak ettim benimde ilk gebeliğim daha zamanı var bu hareket işinin amA merak ediyorum 🙃
Böyle içinde küçük küçük bi şeyler patlıyor gibi 🙂 nasıl tarif edilir bilemedim ama pıt pıt yapıyo işte minik bebiş 😊😊😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Nasıl hissediliyo yaşadıklarınızı paylaşırmısınız merak ettim benimde ilk gebeliğim daha zamanı var bu hareket işinin amA merak ediyorum 🙃
Benim ilk hissetmem de sanki karnımda balon patlıyor gibiydi canım 😍 sonra sanki içimde bir şey geziniyor gibi değişik bir histi ilk 16. Haftada hep balon gibi hissettim 17 de daha yoğundu artık tekmesini hissediyordum hafif hafif sonra şükür daha da yoğunlaştı şuan uykumdan edecek kadar güçlü vuruyor 😂 artık yet değiştirirken filan karnım kalkıyor tekmesinde vurdugu yer şişiyor 😍😍 rabbim herkese yaşatsın tabi ben zayıf gebe kaldım ve doktorum çok hareketli bir oğlun var ondan hissedersin demişti 😍

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Böyle içinde küçük küçük bi şeyler patlıyor gibi 🙂 nasıl tarif edilir bilemedim ama pıt pıt yapıyo işte minik bebiş 😊😊😊
Ayyy ne güzel banada nasp olsn o minnağı hissetmek daha 10 haftadayım çok heycanla bekliyorm bu günleri🙃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ilk hissetmem de sanki karnımda balon patlıyor gibiydi canım 😍 sonra sanki içimde bir şey geziniyor gibi değişik bir histi ilk 16. Haftada hep balon gibi hissettim 17 de daha yoğundu artık tekmesini hissediyordum hafif hafif sonra şükür daha da yoğunlaştı şuan uykumdan edecek kadar güçlü vuruyor 😂 artık yet değiştirirken filan karnım kalkıyor tekmesinde vurdugu yer şişiyor 😍😍 rabbim herkese yaşatsın tabi ben zayıf gebe kaldım ve doktorum çok hareketli bir oğlun var ondan hissedersin demişti 😍
Yaaa ne güzelllll bende heycanla bekliyorm o günleri daha 10 haftalığm çok güzel duygu olmalı😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayyy ne güzel banada nasp olsn o minnağı hissetmek daha 10 haftadayım çok heycanla bekliyorm bu günleri🙃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaaa ne güzelllll bende heycanla bekliyorm o günleri daha 10 haftalığm çok güzel duygu olmalı😍
Çok güzel kuzum hayırlısı ile sende hissedersin inşallah 😍 Hissettiğin hafta yaz bizede 😘

Aleynapolat

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk gebeligim kuzum 16. Haftada hissetmeye başladım paşamı 😍😍 şuan 24 +1 haftaligiz
Yaaa ne güzell 😍benimde ilk gebeliğim 16.haftayı bitmek üzereyim bir iki gündür hafif hafif kasılma gibi hareketler oluyor kasıklarımda hareket ettigini düşünüyordum bende ama emin olamıyordum, herkes çok erken hissedemezsin diyor çünkü, ama ben hemen hissetmek istiyorum 😁🥰

Tüm sayfalar yüklendi.