Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dönmüyor dönmüyor midemin orda koca kafasıyla bi sağa gidiyor bi sola çıldırtıyor beni adam içerde dans ediyor artık benimki ayaklarıyla açacak güveniyorum ona ben
Merhabalar anneler bugün doktora gittim . 29 haftalık hamileyim bebeğinin kafası büyük dedi boyle bir durumla karşılaşan var mı . Düzelir mi korkuyorum
Merhabalar anneler bugün doktora gittim . 29 haftalık hamileyim bebeğinin kafası büyük dedi boyle bir durumla karşılaşan var mı . Düzelir mi korkuyorum
İnşallah bişey olmaz canim benim bebeğimede aynısını dediler kafası su topluyor ve kafası büyüyor bu yüzden Allah'tan gelen bişey dua et Allah'tan ümit kesilmez
Haklısın bizim çocukların 1 dakikası 1 dakikasını tutmuyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
Canım bende oğluma hamileyken bana da öyle demişti doktor genelde gennetık oluyormuş o baş çevresi büyüktü oğlumun o yüzden normal doğum yapamadım ben zaten seni takibe alır gittiğinde bakar herhangi bi sıvı toplama falan olıp olmadığını da söyler onun dışında genetik oluyormuş sonradan düzelir dedi doktor hatta korkulacak bişey değil bu demişti bana ki bende çok korkmuştum bebeğim doğduğunda öyle büyük bir kafası da yoktu yani düşünerek korkutma hiç kendını