Bebeğinin göbek deliği kanayan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Bebeğinin göbek deliği kanayan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,252 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebeğinin göbek deliği kanayan var mı
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülperi

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Şükür kuzum Kayra'nın kalan parçası da kendiliğinden düşmüştü kanamayı yapan kesin o o zaman minik prenses nasıl canım sen nasılsın ağrıların filan
Daha iyiyim canım et parçası düştükten sonra ağrılarım azaldı çok şükür, bebiş de iyi olur inşallah göbeği tekrarlamaz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Daha iyiyim canım et parçası düştükten sonra ağrılarım azaldı çok şükür, bebiş de iyi olur inşallah göbeği tekrarlamaz
Korkma canım Allah'ın izni ile hiç bir şey olmaz. Şükür sende şyiisen sizden iyisi yok 😍😍. Gökçeyş yerime öp canım

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bağı 5 günlükken düştü sonrasında çok az kan geldi doktora söyledik kan tahlili yaptı şükür temiz çıktı alkollü mendille kurutun dedi az önce yine çok az kan gelmiş başına gelen var mı
Benimkinin göbeği az önce düştü ben sürme sürdüm kuzum

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bağı 5 günlükken düştü sonrasında çok az kan geldi doktora söyledik kan tahlili yaptı şükür temiz çıktı alkollü mendille kurutun dedi az önce yine çok az kan gelmiş başına gelen var mı
Canım kurutma zeytin yağı sür göbek kuruyor bezine takılıyo bu sever kuruyan yer yine kalkıyo kanıyo ben zeytinyağı sürüp yumşattım

Beytasel

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağolasın kuzum

Bilmiyorum canım ama erken düştü 5. Günde
Biran önce iyileşir inşallah yavrucağım benim
Sağol canım benim

Sağolasın kuzum