Bebeginizin cinsiyetini ögrenmeden önce belirtileri nelerdi ve neler aserdiniz bebeginizin cinsiyeti ne oldu ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Mira nehir tarafından oluşturulan Bebeginizin cinsiyetini ögrenmeden önce belirtileri nelerdi ve neler aserdiniz bebeginizin cinsiyeti ne oldu ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,121 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeginizin cinsiyetini ögrenmeden önce belirtileri nelerdi ve neler aserdiniz bebeginizin cinsiyeti ne oldu ?
Konbuyu başlatan Mira nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gulcan Abdullah

Fadik

Kayıtlı Üye
rank
Bebeginizin cinsiyetini ögrenmeden önce belirtileri nelerdi ve neler aserdiniz bebeginizin cinsiyeti ne oldu
Cinsiyetle alakası yok bende aş vermeyi bilmem As vermedim demeyim diye arada eşimden birşeyler istedim tuzlu ekşi agırlıklı şeyleri yemek istedim çok fazla bulantım ve tiksinmem vardı kız diye yorumladım erkek miş ilki de erkekti amaa ilkinde 2. Kadar zorlanmadım bulantı kusma olmadı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İlginç ben nefret ettim acıdan resmen bide kusmalarım hala devam ediyor
Valla canım oğluşum bana yemediğim her şeyi yedirdi 20 haftalık dan sonrada artık tatlı ve ekşiyinbir arada yiyoruz sonumuz hayrola 😂😂 ilk turşu sonra tatlı midem allak bullak ama bulanmıyor değişik

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım oğluşum bana yemediğim her şeyi yedirdi 20 haftalık dan sonrada artık tatlı ve ekşiyinbir arada yiyoruz sonumuz hayrola 😂😂 ilk turşu sonra tatlı midem allak bullak ama bulanmıyor değişik
Tatlı seven biri degilim normalde ama aşırı tatlı yiyorum şuan 😁

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Bebeginizin cinsiyetini ögrenmeden önce belirtileri nelerdi ve neler aserdiniz bebeginizin cinsiyeti ne oldu
Hamileliğimim başında kasık ağrılarım vardı , deli gibi tatlı yiyen ben hamileyken ekşi aşeriyordum ,Allahın izniyle oğlum olacak

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Normalde acı yiyen biriydim ama gebelikte acı dan nefret ettim tatlı ister canım hep bn kız istiyordum ama eşim dedi ilk çocukta karpuza şeftaliye aş eriyordun bunda da aynı buda erkek dedi erkekmiş 🥰

Yani senin ki cinsiyeti velli mi
Benim şuan kız gibi dedi doktorum 🥰 ben tatlıdan nefret ettim ilk aylarda ama şuan az da olsa tatlı yediğim ürünler var ama her tatlı yiyeceği yiyemiyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.