Bebek arabasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Bebek arabasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,340 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek arabasi
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebek arabasi konusunda çok kararsız kaldık aldığınız veya alacaginiz arabalar konusunda fikirlerinizi paylasirsaniz bizede yardımcı olur

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebek arabasi konusunda çok kararsız kaldık aldığınız veya alacaginiz arabalar konusunda fikirlerinizi paylasirsaniz bizede yardımcı olur
Valla canım yeni çıkan süslü arabalar çok kullanışsız . Kardeşim 2 bin lira verdi aldı tekeri kırıldı . Bide en fazla 12 kilo taşıyor bence en iyisi eski arabalar 8 teker 4 yaşa kadar gayet iyi kullanılıyor

SosyalAnne

2 Erkek 1 Kız
Test
rank
Kullanim amacı ağırlığı yer kaplamasi gibi etkenler var. Ilk arabamiz bebeto cift yonluydu. Sonra arabada yer kapliyor diye kabin tipi kraft a9 modelini aldik. Hafif cok az yer kapliyor

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebek arabasi konusunda çok kararsız kaldık aldığınız veya alacaginiz arabalar konusunda fikirlerinizi paylasirsaniz bizede yardımcı olurken
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

En rahatı 3 parça olanlar. Arabanın alt tarafı, küçük araba koltuğu olarak da kullanılan parçası ve büyük yatak gibi açılabilen ve oturma pozisyonuna getirilebilen parçası. araba koltuğu gibi olanı küçükken takıp kullanırsın. Biraz büyünce büyük olanı takarsın hem yatak gibi açılıyor kolay katlanıyor. Marka çok farketmez sanırım orta halli bişey alabilirsin durumuna göre.

Öğretmen1

Kayıtlı Üye
rank
Travel sistem cok fazla yer kapladığı için ben bu tarz bir araba tercih ettm. Baston +puset şeklinde. Baston kısmı tam yatıyor bebekken bile bastonu kullanabilirsiniz. Katlandığı zaman kabin boy oluyor benim için en önemli detay buydu. Şu anda cybex ve chicco markalarında gördğm bı tarz olanları ancak benim bütçeme fazla olduğu için 2.elde takip ederken bu markayı görüp aldm şu an üretimi var mı bilmiyorum ama travel sistem yerine bu tarzj tavsiye ederim

Ekli dosyalar

• 11159B6D-E387-4DE3-A98B-13FDF026B53D.png
    11159B6D-E387-4DE3-A98B-13FDF026B53D.png
    4.4 MB · Görüntüleme: 125
Canım benim kızıma eşim instagramdan bebegold diye bi site var ordan sipariş verdi puseti ayrı çıkıyor salıncakta var gorselini paylaşırım size ben çok beğendim tavsiye ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211219-105446_Photos.jpg
    Screenshot_20211219-105446_Photos.jpg
    271.7 KB · Görüntüleme: 120
Tüm sayfalar yüklendi.